U trendu

Ovladajte i Vi tehnikom konturisanja lica (video)

Svaka devojka sanja o mladalačkoj i sjajnoj koži i zato pribegavamo mnogim trikovima kako bi osvežile svoje lice, ali nam to ne polazi uvek za rukom. Uz to, svakodnevni rad, ubrzan način života i mnogi spoljni uticaji ostavljaju tragove na našem licu.

Kako bi se izborili protiv umorne kože, morate naučiti da je na pravi način da negujete, ali ukoliko želite da brzo rešite problem, hajlajter će vam pomoći u tome. Uz pomoć ovog komada šminke vaše lice će dobiti sjaj i delovaće življe. A uz ovih par trikova ćete vrlo jednostavno savladati tehniku nanošenja hajlajtera i tajnu konturisanja lica.

1. Hidrirajte kožu

Na suvoj koži se lakše zadržavaju ostaci šminke, i sjaj na licu je u tom slučaju pogrešan korak. Zato kožu morate redovno hidrirati, kako bi hajlajter glatko klizio po njoj.

2. Pronađite prave proizvode za vašu kožu

Prava tekstura šminke može napraviti veliku razliku. Ako imate suvu kožu, možete isprobati strobing kremu i hajlajter u stiku. Za masniju kožu su najbolji proizvodi u prahu.

3. Nanesite hajlajter na pravo mesto

Nikako nemojte preterivati. Hajlajter nanesite na mesto gde se koža najviše presijava na svetlu. To je predeo oko sredine nosa, jagodice, predeo ispod obrva, čelo i mali deo tačno iznad usana. Nakon nanošenja, hajlajter dobro ujednačite četkicom.

4. Proverite finalni razultat pod jakim svetlom

Ako nemate prirodno svetlo, možete napraviti fotografiju mobilnim telefonom i tako se uveriti da je, i pod jakim svetlom blica, šminka na mestu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar