Ovo će biti najpopularnija frizura 2020. i što je najbolje – pristaje svima (foto)

Već i vrapci na grani znaju da postoji frizura koja pristaje svim ženama, bob. Male su varijacije u pitanju samo  zbog oblika lica i strukture kose i od toga zavisi hoćemo li nositi ravno ošišani ili stepenasti bob, koje dužine, talasasti ili ravni, s razdeljkom na sredini ili sa strane. Pa da li je moguće da će tu čarobnu, svestranu frizuru koja vlada već nekoliko godina netko svrgnuti s trona?

I hoće i neće, recimo to tako. Naravno da je bob tokom godina popularnosti BOB evoluirao u mnogim smerovima –  a sledeće godine čeka nas zaokret jer dolazi pob!

Praktično, to je bob sa šiškama.

Koje su mu prednosti? Pa šiške kao kod devojčice koje će vas odmah pomladiti za nekoliko godina. A ne može se poreći da s ovom frizurom dolazi i dašak pravog pariskog šika. Setite se samo Sofi Marso u filmu ‘La Boum’! Ili Odri Tatu. Ali to je bilo pre podosta godina, a nedavno ga je u modu pevačica Gven Stefani.

Pony bob je savršena promena ako imate ravno ošišani i kratki bob. Pramenovi šiški koji slobodno padaju preko čela poput nežne zavese su osnov ove frizure. Laganiji, istanjeni slojevi na vrhu daće joj volumen i sprečiće da frizura ne deluje kruto i strogo.

View this post on Instagram

HAPPY NEW HAIRRRRRR💇🏼‍♀️💃🏼

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on

Prednost poba? Kao i kod mnogih njegovih prethodnika, pristaje praktično svima. Tanka kosa će dobiti na dodatnom volumenu dok će teška kosa debele vlasi delovati lakše i manje kompaktno, jedino u tom slučaju šiške ne smeju da budu savim ravno odsečene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.