Pa gde su ti momci?

Svima je poznata ona stara izreka „Naći ćeš dečka kad ga ne budeš tražila!“ Čini se ipak da su današnji muškarci previše komplikovani, sputani, a moramo priznati i obeshrabreni. Pa koliko onda treba čekati? Da li treba odlučno krenuti u pohode ili čekati svog princa kao uspavana lepotica? Bolje je samo malo pomoći sudbini, i jednostavno se zadesiti negde gde će se ON pojaviti.

Najbolje je muškarca potražiti u biblioteci.
Okruženje je takvo da se pre očekuje da ćete tamo naići na nekog finog i vrednog momka. A opet, ima nečeg u tim slatkim pauzicama.

Volonter pri organizaciji koja se visoko kotira u vašem sistemu vrednosti.
To garantuje da on ima plemenitu dušu i da nije egocentričan. Neko ko pomaže drugim ljudima, sigurno ima veliko srce.

Video klub petkom uveče.
Nadam se da vam ovo ne izgleda kao da kupite mrvice sa stola. Probajte i videćete da postoji još neko kome više prija da provede veče u toplom domu nego da skita okolo. Ima nečeg prisnog u porodičnim tipovima. A i uvek možete da se uhvatite za istu kasetu i, recimo, pogledate je zajedno.

Na raznim kursevima jezika, kompjutera, slikanja i slično.
To su momci koji ulažu u svoje obrazovanje a samim tim i u budućnost. Uvek možete zapeti oko nekog glagola ili kompjuterske naredbe i bespomoćnim tonom zatražiti pomoć.

U prodavnici, mesari ili piljarnici.
To je momak koji se sam brine o sebi i ne beži od svakodnevnih potreba jednog doma. On je odgovoran i savestan, i velika pohvala njegovom ukusu biće savet oko vrste sira koju biste kupili.

U crkvi.
To je čovek koji se pridržava tradicije i vere. A retko koji muškarac se pridržava deset božjih zapovesti, pogotovo onih o laganju i prevari.

U avionu, autobusu ili vozu.
Kod nas je nekad važilo i pravilo u mini-busu za Budimpeštu. Jedino objašnjenje je puka statistika. Koliko samo parova znate koji su se upoznali tako što su putovali zajedno? Razgovor možete lako i neobavezno započeti, ali obavezno obratite pažnju da li nosi prsten na desnoj ruci.

Na plesu, klizanju ili u teretani.
To su šarmantni i zdravi momci koji se bave svojim izgledom i zdravljem. Ako idete na ples, imaćete svakako svog partnera, a što se tiče klizanja, to je samo jedno veliko muvanje, ali na ledu. Razgovor u teretani možete vrlo lako započeti ako zatražite pomoć oko neke sprave ili pridržavanja tega. A i usled tolike fizičke aktivnosti verovatno će i nivo muških hormona porasti.

U stranci, na političkim debatama i tribinama.
Upoznaćete inteligentne i samosvesne muškarce koji vešto krče sebi put u životu. Možda ćete naći sebi istomišljenika i nekog sa kojim ćete moći da pričate i, što je važnije, slušate o mnogim temama. Za upoznavanje je možda zanimljivije biti oponent, bar nakratko.

U advokatskim kancelarijama, salonima automobila i kafeterijama uspešnih firmi.
Ovde ćete naći mlade, lepe i uspešne koji nemaju puno vremena za izlaske. Oni su posvećeni poslu i napredovanju u struci. Velika je verovatnoća da će shvatiti da su u životu dosta postigli i sebi mnogo toga obezbedili, te da im sada falite samo vi!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.