U trendu

Plavuše više nisu u modi: Ovo je nova hit boja sezone (foto)

Jedno od najvećih iznenađenja koje smo videli na nedavno održanoj ceremoniji dodele Oskara (pored svakako već čuvenog šamara koji je Vil Smit uputio Kris Roku) ticalo se novog trenda kada je kosa u pitanju: sve više poznatih dama odriče se svoje plave boje kose i postaju brinete. I upravo je ta boja kose sa neutralnim smeđim tonovima apsolutni hit ovog leta.

Žurka časopisa Vaniti Fair poslužila je da saznamo nove trendove u svetu mode, šminke i boje kose. Čuvene umetnice koje su veći deo svojih karijera bile plavuše sada, možda nenamerno, stvaraju novi trend: brinete vladaju.

Njihova vernost plavoj kosi je završena i oni se upuštaju u novu modnu avanturu neposredno pre leta.

Prva od slavnih dama koja je oduševila modernom bojom kose je Hejli Biber. Ova manekenka je na početku karijere privukla pažnju svojom plavom kosom, ali je pre nekoliko nedelja odlučila da potamni kosu i na crvenom tepihu nosila jarki čokoladni ton.

Lili Džejms je postala jedna od najpriznatijih glumica u Holivudu po svom velikom talentu, ali i po plavoj kosi. Čak ju je i plava kosa dovela do toga da bude Diznijeva princeza, pošto je na velikom platnu dočarala Pepeljugu, a tu boju kose imala je u seriji u kojoj je glumila najčuveniju plavušu modernog doba, Pamelu Anderson. Sada nas je i ona ostavila bez reči odlučivši se za prirodne smeđe tonove sa primesama svetlih pramenova.

Čuvena plesačica, Medi Zigler, nas je prevarila. Malo po malo, menjala je frizuru da bi od kalifornijske plave prešla u zemljane tonove koje sada ponosno nosi na najvažnijim svetskim galama. Smeđa kosa istakla je njene zelene oči.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar