U trendu

Povećala je zadnjicu pa preživela pakao: Implanti joj se izokrenuli (foto)

Amerikanka po imenu Džabrena je želela oblu zadnjicu, ali ni u najcrnjem scenariju nije mislila da će preživeti pravi pakao kada je otišla pod nož. Ova devojka odlučila je da sebe počasti stavljanjem implanta u zadnjicu, međutim, nešto je pošlo po zlu i ti implanti su počeli da se rotiraju unutar nje zbog čega je njena zadnjica dobila oblik koji niko ne bi poželeo da ima.

O svom iskustvu je progovorila u TV emisiji ‘Botched’ koja se bavi temama o estetskim zahvatima koji su završili katastrofalno. Džabrena kaže da su implantati počeli da se pomeraju dve nedelje nakon zahvata, a posle mesec i po su se okretali.

– Okretali su se u meni po četiri do pet puta nedeljno – rekla je.

Estetski hirurzi iz emisije uspeli su da isprave tuđu grešku i daju izgled njenoj zadnjici za kakvim je čeznula. Objasnili su i gde je nastao problem. Njeni implanti bili su stavljeni u džep, prostor stvoren u tkivu specijalno za njih, koji je bio prevelik.Osim toga, nisu bili ni pozicionirani kako treba. Zbog toga nisu stajali na mestu već su se kretali unutar njenog tela i stvarali neprijatan osećaj.

Nerećna devojka se najprije požalila hirurgu koji je implante stavljao, ali joj je on rekao da će je popravka greške koštati dodatnih 4.000 dolara, ali je ona smatrala da bi bolja odluka bilo potražiti drugo mišljenje u popularnoj TV emisiji.

– Samo sam želela malu, slatku, lepu guzu, a ne ovako veliku zadnjicu kakvu mi je napravio – rekla je ova devojka.

Hirurzi su joj pre zahvata u emisiji objasnili da ne mogu samo izvaditi sporne implante jer će ostati višak kože koji će ružno visiti, pa će jedan veliki problem zameniti drugi, već će napraviti veći zahvat. Dr. Dubrou je na kraju uklonio problematične implante i tečnost iz njene zadnjice i zamenio ih manjim, bolje oblikovanima.

– Sada konačno imam slatku guzu kakvu sam želela – rekla je na kraju, a prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.