U trendu

Prekrijte sede bez farbanja uz ovu sjajnu, frizersku tajnu!

Sede vlasi nisu baš omiljen „detalj“ u kosi kod mnogih dama. Ipak, sede možete pobediti. Saznajte kako prekriti sede bez farbanja na prirodan način.

Nakon tridesete godine života šanse za pojavu sedih vlasi povećavaju se čak 20 odsto. Ima i onih koji će prve sede primetiti još u mladosti. Kada ćete vi dobiti prve sede vlasi zavisi od mnogo faktora. Jedan od njih je svakako genetika.

Ukoliko u svojoj porodici imate dosta osoba koje su potpuno sede ili su jako rano počele da ih dobijaju, velika je verovatnoća da će se to desiti i vama.

Za prikrivanje postoje razni trikovi, a mi smo izdvojili jedan genijalan koji predlaže Met Njumen, popularni njujorški frizer. On savetuje da sede prekrijte toniranim gelom za obrve! Osim što prikriva sede vlasi, gel za obrve vizuelno će kosu učiniti gušćom.

Koristite li gel kod korena kose, osim što ćete vizuelno kosu učiniti punijom i gušćom, sakrićete i sede. Boja gela se pritom mora podudarati s ostatkom kose, kako bi efekt bio što prirodniji i uverljiviji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.