U trendu

Razbuditi se tretmanom za stopala

Dešava se da vam je potrebno nešto da se osetite živahnije – mogle biste da odremate i tako se osvežite, mogle biste da popijete kafu, ali biste radije da smanjite količinu kafe koju pijete, i neki metod koji traje kraće od "dremke". Jedna od mogućnosti je tretman za stopala koji ćemo vam predložiti.
Ovo, nažalost, nije nešto što možete uraditi na poslu, ali se i kod kuće dešava da treba pozavršavati gomilu poslova, a vama baš fali osveženje i razbuđivanje. Tada je tretman za stopala koji ćemo vam opisati veoma efikasna pomoć.
Potrebna su vam dva lavora s vodom u koje ćete potapati stopala. U jednom lavoru treba da bude vruća voda, onoliko topla koliko možete da podnesete a da se ne opečete. U drugom treba da bude hladna voda. Tretman ide na sledeći način.
Stopala prvo potopite u vruću vodu, i tako onoliko dugo koliko možete da izdržite. Zatim ih potopite u hladnu vodu. Postupak treba ponoviti nekoliko puta. I – to je to. Ne uzima puno vremena, a efekat nekada bude zadivljujući.
Prilikom ovog tretmana krv procirkuliše stopalima, što je izuzetno prijatno. I ne samo to već vam, na tom putu ka stopalima, krv dobro prostruji celim telom. Postupak je istovremeno relaksirajući i "podižući", osveži vas više nego dremanje, razbudi vas bolje od kafe, a uz to je i zdraviji od kafe – i znatno jeftiniji nego šoljica kafe u nekom fensi kafiću.
Naravno, to ne znači da ćete odustati od toga da sebe povremeno častite kaficom u nekom lepom ambijentu, ali bi trebalo sebe počastiti i opisanim tretmanom, jer se posle njega nekad osetite baš "kao preporođene".
Uživajte u ovom tretmanu, a ako vam se dopadne, možete ga i preporučiti prijateljicama dok s njima ćaskate uz kaficu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.