U trendu

Razvedrite se šarenom garderobom

Čest je običaj da se zimi nosi crno. Crno je u redu; crno je „kul“. Međutim, stalno nositi crno i nije baš najbolja ideja. Recimo, priličan broj muškaraca ne voli kad je žena stalno u crnom. Nije vas briga za to? U redu, ali crna boja zaista izgleda, pa, mračno. Redovnim nošenjem crne garderobe deprimirate ljude oko sebe, a u krajnjoj liniji, deprimirate i sebe. Zima ionako ume da bude prilično tmurna; razvedrićete i sebe i druge ako bar ponekad nosite odeću jarkih boja. Evo nekih predloga (ne brinite, nećemo vam predložiti da izgledate kao papagaj).

Nekako vam je u ovo doba godine hladno oko srca (i ne samo oko srca)? Pomoći će topla terakota boja. Kombinacija rolke i džempera će vas i fizički ugrejati. Ova boja pristaje i plavušama i crnkama; lepo će izgledati uz, recimo, karo pantalone. Uz to će vam i vaša prijateljski nastrojena, ali zimogrožljiva koleginica verovatno reći da je sunce ogreje kad vas vidi.
Više volite hladne boje (podrazumeva se da odeća ipak bude topla)? Nema problema; i svetloplavi džemper deluje vedro, topao je kao i svaki drugi, a zanimljivi detalji mogli bi da budu šira rol kragna, kao i mestimično raspoređene tamnoplave i oker tačke. Ovakav džemper odlično izgleda uz farmerke ili usku suknju. Nije baš toliko hladno, a i dalje ste raspoloženi za svetloplavo? Pokušajte sa mekanom svetloplavom strukiranom majicom sa cvetnim printom na grudima. Takva majica izgleda veoma ženstveno.

Ako želite nešto neuobičajeno, pokušajte sa kari žutom bojom (mešavina žute i braon). Recimo, jakna s rajsferšlusom i šal, oboje načinjeni od runske vune. Veoma toplo i udobno, a može se kombinovati sa velikim brojem boja.

Možete pokušati i sa narandžastom – to je veoma vesela boja; na primer, narandžasta majica sa V izrezom. Sigurno će oraspoložiti sve koji vas vide.
Želite ekskluzivan detalj? Isprobajte crveni šal od kašmira i svile sa dugim kićankama. Lepo greje, a uveče može da posluži kao ogrtač uz svečanu haljinu – neodoljivo. Ukoliko želite nešto zaista, zaista upadljivo, pokušajte sa sportskom jaknom „neon“ roze boje, sa narandžastim porubima. Uz to najbolje ide garderoba crne, braon, bež ili sive boje, jer se tako još više ističe kontrast. Nema šanse da vas u takvoj jakni ne primete – čak i po mraku!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.