Seksolozi tvrde da oblik grudi određuje ženski karakter

Italijanski seksolog Pijero Lorenzoni smatra da ženine grudi mogu da naznačei karakter. On je svakom obliku podario ime određene voćke pa tako, po njegovom mišljenju, postoje dinje, grejp, kruške i limun.

Ukoliko želite da zavirite u tajne ženine duše pre nego što popričate sa njom ili se upustite u strastveni zagrljaj, pomoć potražite u staroj španskoj umetnosti proricanja – sternomantiji. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obeležja na prsima, a u današnje vreme ovom se metodom služe i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo da pročitamo iz oblika i veličine njenih grudi, piše Theregister.co.uk.

Prema teoriji Pijera žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks, a i prave su životne suputnice.

Žene s velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Prema obliku poprsja Lorenzoni je žene podelio na dinje, grejp, kruške i limune. Dodao je i narandže, a tvrdi kako žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

Podela po obliku voćki nešto je tačnije od ove “univerzalne”.

DINJA – Traži divljenje i voli da bude razmažena

Voćni popis počinje s dinjama. Pijero tvrdi kako se žene sa okruglim grudima izgledaju kao majke. Žene s poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, retko će odbiti vaš poziv na seks.

LIMUN – Uvek u potrazi za užitkom

Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh poprsja podseća na polovinu limuna. Ove žene su pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

GREJP – Voli nežnost i nije za veliku strast

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u suštini stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali će joj razmenjivanje nežnosti biti uvek ispred seksa.

KRUŠKA – slasna žena

Možda imate grudi u obliku kruške što muškom polu odaje utisak konuervativne dame. Vi najbolje znate da volite seks u svim varijantama. Iako ovakve dame deluju vrlo ozbiljno, one su od onih kojima preljuba nije strana!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.