Šou „Ko hoće da se uda za multimilionera“ je prevara!

Spektakl „Ko hoće da se uda za multimilionera“ imali smo priliku da gledamo i na domaćoj televiziji. Hiljade žena širom sveta prijavilo se na ovo takmičenje sa jednom željom – da postanu supruga multimilionera. Kvalifikacione večeri su prolazile, krug se sužavao i ostalo je njih pedeset. Izabrana je i pobednica, usledio je poljubac, sve „čari“ tipičnog ljubavnog filma, atmosfera zvana „živeli su dugo i srećno sa puno dece“ ili u osavremenjenoj verziji „živeli su dugo i sa puno para i uz veštačku oplodnju“. Američki san ostvario se pred milionima gledalaca. Idili i savršenstvu nije bilo kraja… Vadite maramice, brišite suze radosnice i otkažite lokalni šou „Ko hoće da se uda za mog sina“ koji ste, u međuvremenu, prosvetljeni ovim primerom, zakazali. Život možda nije baš tako ružičast. Sve je ovo bilo – prevara!

Naš „multimilioner“ je sve samo ne čovek koji uživa u vožnji „privatnim avionom“ i „porodičnim okupljanjima“. Novinari su se dobro potrudili da iskopaju sve prljave detalje iz njegove prošlosti. A njih ima prilično. Rick Rockwell je optužen jer je svojoj bivšoj verenici pretio ubistvom zato što je želela da raskine veridbu. Jednom ju je udario u glavu, a optužen je i zato što je dva puta bez dozvole ulazio u njenu kuću i oštetio njena kola.

Darva Conger, stara 34 godine, medicinska sestra, je u igru upala slučajno. Jedna doktorka sa kojom je radila joj je ispričala kako ih je u centru posetio producent ovog show-a. Predložili su Darva-u, pozvali je sutradan uz objašnjenje kako će kroz nedelju dana biti snimana emisija u Las Vegas-u. Svi troškovi su bili plaćeni i njena jedina obaveza je bila da se „slika“ za šou. Na sve je gledala kao posao, ali kada su je izabrali među pet finalistkinja, postala je zaista nervozna. „Bilo je neprijatno nositi taj veo od venčanice. Nije mi se uopšte dopalo. Kada me je izabrao, osetila sam strah, šok, zaprepašćenje, razočaranje, ništa pozitivno. Razmišljala sam da ću, ako pobegnem, koštati ove ljude milione dolara. Šta su oni mogli da urade? Sećam se da sam gledala okolo dok su mi govorili „Okej, drži se uloge, drži se uloge. Glumi.“ Želela sam da pozovem svoju mamu.“ Darva kaže kako su joj stalno govorili šta da radi, kako da se ponaša, gde da stane. Izjavila je i da je njen „suprug“ čovek sa kojim ne bi volela čak ni da se druži, a kamoli nešto više.

„Rockwell je sve shvatio ozbiljno. Toliko je pričao o tome kako se nadao da ćemo se mi zaljubiti jedno u drugo i osećao je da bismo mogli [međusobno] da ostvarimo pravu hemiju, seksualno i na drugom planu. Nisam znala da idem na medeni mesec do narednog dana. Kompanija mi je platila dnevnice. Dakle nisam dobila novac od Rick Rockwell-a, niti bilo šta tome slično.“

Bajka o savršenom paru je završena, a tračerske rubrike širom sveta su isunjene vestima vezanim za „multimilionera“ i „njegovu suprugu“. Evo šta je Darva povodom „legendarnog poljupca“ (na slici) izjavila za magazin People: „Kada vidim svoju sliku dok ga ljubim, gadim se“, kaže. „To je moj najneprijatniji momenat ikada, i ne mogu da pobegnem od njega.“ Iako oboje govore kako im je ovo najgore životno iskustvo, izgleda da će sa finansijske strane proći veoma dobro. Naime, Rick već piše knjigu, a Darva će se slikati za Playboy. Izgleda da je deblji kraj izvukla jedino – publika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.