Šta rade prevarene devojke?

Šta je uradila 22-godišnja devojka kada ju je dečko prevario sa najboljom drugaricom? Izgleda da ni osveta više nije što je nekad bila. Mlada dama nije primenila klasične sisteme osvete, već je lepo sela za svoj računar i „civilizovano“ milionima korisnika Interneta izložila pikantne sličice svog nekadašnjeg dečka.

Devojka, koja se na svom sajtu predstavlja jedino kao „pimptress“, prekršila je obećanje koje je dala svom bivšem dečku. Rekla je da nikome neće pokazati fotografije na kojima je on u crvenom ženskom satenskom donjem vešu. Obećanje je prekršeno zato što je on imao tajnu vezu sa njenom najboljom drugaricom, a njihovim ljubavnim zgodama i nezgodama se u ovom trenutku zabavlja ceo svet. Jednu od slika sa sajta vidite u gornjem uglu.

„Zamolio si me da nikada nikome ne pokažem ove fotografije. Pretpostavljam da onda nije trebalo da me varaš!“, kaže devojka i još dodaje da se oseća „povređeno i usamljeno“. Britanski tabloid „The Sun“ javlja da je slike već videlo na hiljade ljudi, a ta cifra se svakim danom sve više uvećava. Posetioci sajta mogu i da iznesu svoje utiske, kao i da devojci koja je postavila sajt pošalju SMS poruku ili e-mail. Članak na ovu temu je uradio i „Reuters“ tako da vam je jasno koliko je sve dobilo velike razmere.

Da biste videli ukupno dvadeset i jednu sliku ovog „nesrećnog“ momka, posetite sajt www.uboot.com/u/pimptress.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.