Štefi Graf i Andre Agasi očekuju bebu

Štefi Graf (Steffi Graf) i Andre Agasi (Andre Agassi) su potvrdili glasine o tome da očekuju bebu. To će za oboje biti prvo dete, a porođaj se očekuje sredinom decembra. Andre (31) i Štefi (32) su do nedavno živeli u Agasijevoj kući u Las Vegasu, ali su sada kupili kuću vrednu 23 miliona dolara u San Francisku.

Štefi je u četvrtom mesecu trudnoće. Ona i Agasi su često izjavljivali kako žele decu. „Volela bih da zasnujem porodicu. Oduvek sam obožavala decu“, rekla je Štefi.

„Sve ovo je vrlo uzbudljivo za nas“, izjavio je Agasi. „Tako smo srećni što smo blagosloveni ovim darom.“ Agasijev predstavnik za štampu je izjavio da nema informacije o tome da li će se par venčati. Agasiju bi to bio drugi brak; njegova prva žena je bila Bruk Šilds (Brooke Shields). Neposredno posle venčanja sa Bruk, Agasi je dospeo na 141. mesto na listi najboljih igrača. Dve godine kasnije, došlo je do razvoda, a kako je od 1999. godine počeo da se viđa sa Štefi Graf, Agasijeva karijera se opet našla u usponu. Tada je napravio svoj veliki „comeback“ pobedom na takmičenju French Open. Trenutno je treći na listi najboljih igrača tenisa.

Štefi Graf se povukla iz sveta tenisa 1999. godine posle osvajanja 22 Grand Slam titule.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.