U trendu

Trik koji će vas oduševiti: Za guste obrve potreban je samo sapun

Kako se trendovi menjaju kada je u pitanju moda, na isti način se pojavljuju noviteti u standardima lepote. Svi se sećamo kako su nekad bile popularne obrve koje su tanke kao linija, dok su poslednjih godina u modi guste i prirodne obrve.

Iz tog razloga mnoge dame žele prirodno gušće obrve, pa se na različite načine snalaze kako bi dobile takav izgled. Međutim, nisu sve metode podjednako uspešne, a neke su bolne i prilično skupe.

Osim kozmetičkih preparata kao što su senke i olovke za oči, ili trajnih i polutrajnih tetoviranih obrva, punije obrve se mogu postići i na mnogo jednostavniji, a potpuno bezbolan način – i to sapunom.

Za početak uzmite omiljenu olovku ili senku za obrve i oblikujte ih na uobičajen način. Zatim ih očešljajte četkicom za obrve, a onda nakvasite sapun i četkicom za obrve pređite preko njega, ali vodite računa da sloj bude tanak.

S četkicom očetkajte obrve nagore u pravcu u kojem rastu dlake. Ne zaboravite da prečešljate i vrh obrva, i kada dobijete željeni oblik i gustinu, utapkajte prstima obrve i gotovo – rezultat će vas oduševiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.