Udate žene otkrile načine na koje varaju muževe, šokiraće vas njihova domišljatost

Žene koje dugi niz godina varaju otkrile su svoje ‘najprljavije’ tajne, od dugogodišnjih afera s kolegama do veza s građevinarima koji rade na njihovim kućama.

O ovoj temi pisalo se na australskom roditeljskom blogu, Stay At Home Mum, gde su supruge iz predgrađa koje su više puta bile neverne svom mužu priznale neverstva u kancelariji, salonu za masažu, pa čak i u bračnom krevetu, prenosi 24sata.hr.

Jedna je žena priznala da je imala grubi polni odnos s čovekom koji joj je postavljao krov, a mužu je lagala kako su ljubavni ugrizi na vratu zapravo ubodi komarca.

– Imala sam aferu s čovekom koji mi je postavljao krov. Moj seksualni život s mužem je odličan, ali zbog ove afere osećala sam se kao tinejdžerka. Pitao me treba li još nešto popraviti u kući, a ja sam rekla televizor u spavaćoj sobi. Zgrabila sam ga za radne pantalone i imali smo neverojatan seks – ispričala je jedna žena.

Druga je priznala da je više puta spavala sa strancem s aplikacija za spojeve, dok je njen muž nedelju dana provodio u kući svojih roditelja.

– Moj suprug i ja nedavno smo imali sedam dana ‘pauze’. Bio je kod tate kako bi svaki od nas imao vremena za sebe. Četiri noći od sedam koliko ga nije bilo, imala sam seks s nekim koga sam pronašla na Tinderu. Osećam se pomalo loše sad kad se vratio, ali jednostavno mi ne posvećuje potrebnu pažnju pa ne žalim – nadodala je druga.

Druge su varale muževe na poslu, a jedna je priznala da je nakon mesec dana seksualne napetosti između nje i šefa, napokon spavala s njim.

– Juče sam prešla granicu. Osećam se tako krivo. Moram ga izbegavati po svaku cenu. Šta ako moj muž sazna ili njegova žena? Igrala sam se s drugim muškarcem, a zatim došla kući i poljubila muža kao da se ništa nije dogodilo. Što nije u redu sa mnom? – napisala je jedna.

Naime, još jedna koja je imala seksualne aktivnosti s šefom, iznenadila se kada joj je suprug saznao za to.

– Poslala sam mu svoju sliku u seksi donjem vešu za koju je moj suprug saznao, ali umesto da se naljuti ili iznervira, dao mi je ulaznicu za jednokratnu zabavu – samo ako mu kažem detalje – govori.

Jedna je žena imala neočekivani susret u salonu za masažu.

– Dve nedelje nakon te masaže poslao mi je poruku i rekao da navratim na masažu. Jesam i spavali smo zajedno – ispričala je, piše Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.