Žena iz Ekvadora vodila ljubav sa duhom!

Jedna žena iz Ekvadora tvrdi da je imala seksualne odnose sa duhom. Žena, novinarima poznata samo kao Karen, kaže da je duh spavao sa njom nekoliko puta u njenoj kući u južnjačkom gradiću Guajakilu.

Karen kaže da su se posete uvek dešavale u ranim jutarnjim časovima i prestajale onda kada je „to nešto shvatilo da je moj strah toliko snažan da je vreme da me ostavi“.

„Osetila sam njegovo telo preko svog i nisam znala šta da radim. Kada sam došla svesti, on je nestao bez ijedne reči. Bila sam sva u znoju i otrčala u kupatilo“, rekla je Karen lokalnom listu Extra.

Posle nekoliko dana, duh se ponovo vratio.

„Za razliku od prethodnih prikazanja, sada sam mogla da vidim svetlucave oči i ogromno telo. Mislila sam da sanjam ali to se stvarno dešavalo. Njegovo telo je bilo lako kao vazduh“, rekla je.

Žena se u početku plašila da niko neće poverovati u njenu priču, ali ju je majka ohrabrila rekavši joj da slobodno istupi napred i da ispriča šta je doživela. Lokalne vlasti su skeptične, ali stanovništvo je na strani svoje sugrađanke. „Ima puno duhova ovde, tako da ne bih bio iznenađen“, rekao je jedan sugrađanin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.