U trendu

Žene preko 50 godina ovako bi trebalo da se oblače: 3 kombinacije koje će vas raspametiti

Ženama se često ukazuju na neka mišljenja da neki komadi garderobe nisu primereni njihovim godinama. Naravno, u tome ima istine kada su neki ekstremni primeri u pitanju, ali načelno, svaki komad garderobe, uz dobro osmišljen i odmeren stajling, može da bude dobitna kombinacija i za dama „u godinama“.

To naravno ne podrazumeva da treba da nosite šorceve do malo ispod zadnjice ili kratke topove koji otkrivaju pupak, ali ne znači ni da bi trebalo da se zamotate u čaršaf, samo zato što ste prešli pedesetu. Naprotiv!

Pravi primer kao bi trebalo da se oblači žena 50+ a da pritom izgleda elegantno, urbano, moderno i zavodljivo jeste modna influenserka i žena od stila Suzi Ređano.

Modne kombinacije ove žene, koju na Instagramu prati preko 890 hiljada ljudi, su prava inspiracija. Ona je našla pravu meru oblačenja za njene godine, a da nije dozvolila da to utiče na njenu želju da i dalje izgleda veoma moderno, atraktivno i seksi.

U njenim stajlinzima ćete videti da su jarke boje i te kako dobrodošle, takođe i beli komadi, farmerke, kao i glomazni nakit (koji je najčešće „rezervisan“ za mlade devojke).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar