U trendu

Znate li kako izgleda savršena žena u očima muškaraca? Uopšte nije onako kako ste očekivali

Poznata američka kolumnistkinja Gabrijel Sejring je 2014. godine istraživala stotine naučnih studija o tome šta muškarci zaista traže od suprotnog pola.

Tako je došla do zaključka kojih 7 stvari muškarci najviše vole kod žena.

1. Nežnost. Većina ljudi je istaklo da im je jako bitna nežnost kod žene. To je nešto čime žena osvaja i zadržava.

2. Dobar parfem. Kao što žene oduševljava dobar parfem kod muškaraca tako je i kod njih.Odaberite unikat i zanosan parfem koji će ih oboriti sa nogu.

3. Obline. Iako živimo u svetu gde se propagira da bi svaka žena trebala biti mršavica, muškarci ipak vole da vide obline kod žena. Koji kilogram viška im uopšte neće smetati.

4. Elegancija. 50 odsto muškaraca potvrdilo je dugo poznatu istinu – žene u suknjama i visokim potpeticama najveća su slabost. Ne radi se o tome koliko će suknja biti kratka, već da to izgleda elegantno. Manje od 10 odsto ispitanika navelo je da im se sviđaju devojke u sportskoj odeći.

5. Preuzimanje inicijative. Iako se mnoge žene plaše da bi tako mogle izgledati navalentno, mnoge muškarce posebno privlači činjenica da žena želi da uzme stvari u svoje ruke.

6. Smisao za humor. Većina muškaraca navelo je da obožavaju kada žena ima smisla za humor, odnosno da zna da se našali i na svoj i na tuđi račun, takođe i da zna nasmejati ljude oko sebe.

7. Duga raspuštena kosa. Oko 58 odsto ispitanika navelo je da savršena žena po njima ima dugu kosu, dok su svezana kosa, pletenica i punđa dobili oko 9 odsto. Duga raspuštena kosa je oličenje ženstvenosti prema njima, i obožavaju da je vide.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar