U trendu

Zvuči li vam poznato: Ovo su najbolji ženski izgovori za kašnjenje

Nakon kašnjena od dvadeset ili trideset minuta, sve šta možete da uradite je da objasnite drugoj strani šta se dogodilo. Ovo su neki od najboljih ženskih izgovora:

1. Vidiš ovo savršeno lice? Ispod pudera je haos!

Sve je počelo sa idejom za lagani dnevni “no makeup“ look, kako bi prekrila sitne nesavršenosti svoje kože, ali je brzo eskaliralo u konturisanje, hajlajtovanje, nanošenje trećeg sloja korektora na bubuljice i izvlačenje one savršene, gotovo nemoguće, linije ajlajnera koja je trebalo da bude suptilna, ali vas je u procesu izjednačavanja vratila u vašu pank fazu.

Savet? Uz redovnu njegu ten će vam svakako biti bolji i zahtevati manje doterivanja, a kada je u pitanju ajlajner, ne zaboravite pravilo – “vežbom do savršenstva!“

2. Nisam imala šta da obučem!

Otvarate ormar, prevrćete ladice i jednostavno u moru odeće, ne možete da nađete nekoliko komada za formiranje savršenog outfita. Pantalone su malo tesne, košulja previše odudara od suknje koju merkate, a baš te minđuše koje ste kupili pre tri dana (pod izgovorom da ćete ih stalno nositi) se ne uklapaju u potencijalnu kombinaciju. I sami znate da ste ovo mogli da izbegnete ranijim planiranjem outfita, ali već kasnite, tako da je planiranje davno prošlo vreme. Neke se navike ipak teško menjaju…

3. Sve je počelo tako što mi je pukao jedan nokat…

Dok užurbano pokušavate da zakopčate poslednje dugme na suknji, čujete poznat zvuk – čarapa je pocepana! To što je pocepana i možete da preživite, ali nokat koji je pukao i pocepao tu istu čarapu – to je tragedija. Kruti i suvi nokti se lako lome i skloni su listanju, što dodatno povećava rizik od pucanja. Uz redovnu negu, hidrataciju i više vitamina B, nokti će biti fleksibilniji i manje skloni oštećenju.

4. Ošišaću se na ćelavo, kunem se!

Zvuči dramatično, ali kulminacija događaja je počela tako što ste hteli da vidite kako vam stoje lokne, i kada ste ukovrdžali pola kose, shvatili ste da je ipak ravna kosa bolji izbor. U pokušaju peglanja tek oblikovane kose, malo ste se i opekli, proklinjali stanje i loš kvalitet vaše izlomljene kose i na kraju vezali jednostavan rep.

5. Ništa me ne pitaj! Sluđena sam!

Kada samo pomislite koliko brzo vreme leti, uhvati vas vrtoglavica! Živite brzo, radite mnogo, a stres se odavno uselio u vašu svakodnevicu. Kasnite, zaboravljate ključeve, pitate se da li ste ostavili uključenu peglu i hoće li vas, kada dođete kući, dočekati vatrogasci ili sve obaveze koje odlažete u nedogled?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.