U trendu

Ako se ove 2 linije na vašim rukama dodiruju, to otkriva tajne o vašoj ličnosti

Praktikovana od početka vremena, hiromantija je veština proricanja koja može da predvidi sudbinu ljudi čitajući linije ruke. Iako nije jednoglasna zbog svoje pripadnosti okultnim naukama, ova praksa ostaje zanimljiva, čak i zabavna da se nauči nešto više o tome šta je pred nama.

Vremenom se razvila hiromantija, koja se odnosi samo na dešifrovanje linija na jednoj ruci. Ona je rodila hirologiju koja omogućava dublje proučavanje prirode čoveka. Ova nova nauka predstavlja proučavanje obe ruke u celosti. Zaista, zasniva se na analizi linija, ali i na obliku, dužini prstiju, elastičnosti kože, noktima i svim posebnim karakteristikama ruku.

Cilj hirologije je da pomogne muškarcima da bolje razumeju sebe. Omogućava im da sagledaju svoje kvalitete i svoje mane i da otkriju osobine svoje ličnosti. Naoružavajući se ovim dubokim razumevanjem svog unutrašnjeg rada, oni mogu da upravljaju svojim životima i razviju svoj potencijal za uspešnu budućnost.

Danas nas zanima tema koja vam je veoma pri srcu: ljubav.

Sa hiromantijom ćemo vas upoznati sa određenim aspektima vaše ličnosti i šta to znači za vaš budući ljubavni život.

Złącz dłonie i sprawdź czy środkowe linie się złączą. Zobacz, co to oznacza https://lifestylowo.pl/super/24973/sprawdz-co-oznaczaja-srodkowe-linie-na-zlaczonych-rekach

Posted by 1000 pomysłów na Święta on Monday, December 25, 2023

Prvo, počnite tako što stavite ruke jednu pored druge i okrenite dlanove da pročitate linije srca, to su linije koje se nalaze na vrhu vašeg dlana.

1. Ako je linija srca vaše leve ruke viša od one na desnoj ruci

To znači da ste brižna i strastvena osoba. Lepi ste i volite da delite dobre trenutke sa svojim najmilijima. Nažalost, vaš ljubavni život izgleda buran. Možete lako da hodate na nogama i slepo verujete. Morate biti veoma oprezni da uočite zlonamerne partnere. Ako nastavite da se upuštate u toksične veze, možda ćete se naviknuti na loš tretman. Potreban vam je neko ko vam donosi dobro u vašem životu i koji poznaje vaše unutrašnje kvalitete.

2. Linija vaše desne ruke je viša od linije vaše leve ruke

Mudri ste po prirodi i razmišljate veoma racionalno. Znate kako da budete strpljivi pre nego što pronađete pravu osobu za vas. Na kraju ćete to pronaći, ali u veoma poodmakloj dobi… Previše ste kruti i teško prihvatate različitosti. Retko ste zadovoljni, tražite nekoga ko savršeno ispunjava standarde koje ste postavili. Ali savršenstvo ne postoji i morate proširiti svoje polje istraživanja. Obavezno preispitajte svoje zahteve i otvorite svoje srce ljubavi.

3. Dve linije vaših ruku savršeno se poklapaju

Vi ste veoma velikodušna osoba i nudite bezuslovnu ljubav svojim voljenima. Volite da budete tu za njih u bilo kom trenutku. Vaše srce je nežno i čisto, i ne znaš ni gordosti ni zlobe. Ova naivnost vas je često dovodila u zabludu i mnogo ste patili u prošlosti. Izgubili ste poverenje u ljubav čak i ako vam je preko potrebna. Vaša osetljivost vas tera da se plašite da ćete biti povređeni i da budete sumnjičavi prema potencijalnim partnerima. U pravu ste što ste na oprezu, ali pokušajte da budete otvorenog uma i odvojite vreme da analizirate ponašanje pre nego što donesete bilo kakvu presudu. Ne žele svi da vas povrede i zaslužujete da budete srećni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.