U trendu

Ruke će vam pokazati kakav je on ljubavnik: Šta otkriva velik palac, a šta linije na dlanu

Dobro pogledajte u ruke muškarca, jer one vam mnogo toga mogu otkriti o tome kakav je ljubavnik.

Ukratko, čitanjem iz dlana možemo predvideti različite aspekte nečije ličnosti, pa tako i seksualnu energiju kojom je osoba obdarena, kao i potencijal koji na osnovu toga ima za budući seksualni i ljubavni život. Zato, bacite oko na desnu ruku svog partnera, jer ona odražava sadašnjost i potencijale za budućnost (bez obzira na to da li je reč o dešnjaku, ili levorukoj osobi) i – proverite.

Na primer, izrazito veliki dlanovi uopšteno označavaju osobu koja mnogo razmišlja i teško prelazi s reči na dela, što i u seksualnom smislu znači da ćete se načekati do akcije u krevetu. Dok palac govori o nekim osobinama karaktera koje mogu uticati na stav i seksualnu izvedbu osobe, mali prst govori o kvaliteti seksualne energije ili njenom poremećaju. Venerin breg, jastučić koji se nalazi u podnožju palca, otkriva narav osobe koja je određuje i u seksualnom smislu.

Ako vam pak neki od tih detalja kod partnera pobuđuje sumnju u njegov seksualni apetit, obratite pažnju na detalje koje o seksualnim preferencijama otkrivaju linija srca i linija glave.

Naglašen i mesnat Venerin breg govori o osobi koja je aktivna, energična, romantična i senzualna i s kojom bi vam verovatno u seksu moglo biti i više nego prijatno. Ali ako je Venerin breg prenaglašen, to bi mogla da bude osoba s velikim seksualnim apetitima, možda i zavisna od seksualnog uzbuđenja.

S druge strane ako je jastučić ispod palca mali, slabije naglašen ili ravan, u seksualnom smislu možda imate posla s teškim dosadnjakovićem. Ako je linija života, koja se proteže od Mesečevog brega (jastučića na donjem spoljnom delu dlana), paralelno s Venerinim bregom do njegova vrha vrlo izražena, reč je o vrlo senzualnoj osobi.

Ali izražena je i sklonost polnim bolestima, kao i preseljenju u inostranstvo zbog seksualne veze. Izražene vertikalne linije preko Venerinog brega dodatni su znak sklonosti polno prenosivim bolestima (osoba koja ih ima izražene na levoj ruci možda je bolovala od polno prenosivih bolesti u prošlosti), dok je na ženskom dlanu to znak sklonosti leukoreji – vaginalnom iscetka koji se pojavljuje u vreme ovulacije i nije znak nikakve bolesti.

Ako linija glave i linija srca čine jednu liniju i razdvajaju se ispod Saturnova brega (jastučić ispod srednjeg prsta), ako su isprepletene kao lanac, ili ukrštene, reč je o osobi koja voli da masturbira. Ako pak linija srca ima oblik lanca, ili je prepuna krstova i ako se zaustavlja ispod srednjeg prsta, odnosno Saturnovog brega, mogla bi da bude reč o velikom seksualnom sanjaru, koji retko ostvaruje svoje maštarije.

Linija života koja počinje od palčanog zgloba, upućuje na moguću impotenciju, a ako je palac deformisan, to govori o seksualnom poremećaju. Ako na Venerinu bregu postoji krst, odnosno ukrštaju se linije, to govori o manjem broju spermatozoida, bolesti bubrega ili prostate. Ako pak na Venerinom bregu postoji četvorougao, to predstavlja zaštitu od veneričnih bolesti.  S druge strane mreža na Venerinu bregu može biti znak senzualne osobe, ali i osobe koja voli neprirodan seks.

Obratite pažnju i na “narukvice“ koje imamo na zglobu ruke, odmah ispod dlana. Ako vaša linija ima zaobljenje prema dole, to bi moglo da upućuje na mogućnost pobačaja, dok zaobljenje prema gore, prema Mesečevu bregu, upućuje na probleme sa začećem. Ako pak jedan kraj linije života ide preko Mesečevog brega, to upućuje na urinarne probleme.

Velik palac znak je dominacije u krevetu

U hiromantiji je ustaljeno da se kod čitanja o seksualnim karakteristikama pogleda dužina prstiju uopšteno, ali posebno palca, jer se on smatra najmoćnijim prstom koji “kontroliše” sve ostale. Na posletku, reč je o prstu koji pripada planetu Veneri. Ako je reč o muškarcu ili ženi koji imaju velik i snažan palac, imate sreće: verovatno ima vrlo jaku seksualnu energiju i zapovedničku narav i ta osoba bi mogla da bude dominantna u krevetu. Mali palac ne mora da bude razlog da izbegavate partnera, ali imajte na umu da bi mogao da ima problema s tim da progovori o svojim seksualnim potrebama, što znači da ćete se teže i uskladiti.

Dugački kažiprst držite na tihoj vatri

Kažiprst je pod uticajem Jupitera. Ako je dugačak, reč je o ambicioznom karakteru koji će se i u krevetu sigurno truditi da vas zadovolji, ali voli i da bude zadovoljen. To su osobe koje najveće uzbuđenje osećaju tokom osvajanja, odnosno stalno bi ih trebalo držati na tihoj vatri i davati im priliku da se trude oko vas. To ne sme da bude “cimanje”, nego baš osećaj da ste zapravo neosvojivi i da uvek ostaje jedan deo vas za koji se moraju boriti.

Pogledajte kako stoji srednji prst

Saturnov prst, ili srednji, nalazi se između racionalne i podsvesne strane dlana i govori o skladu između volje i emocija i između osećaja da vam se neko sviđa i da želite da budete sami. Kad ispružite dlan i prste, obratite pažnju na to kako stoji srednji prst: ako se svija prema kažiprstu, to je znak spontanosti i vesele naravi s kojom ćete se i u društvu osećati prijatno. Ako se savija prema domalom (ili mu je bliži), to su društveni ljudi, ali potrebno im je i malo svog prostora, pa je moguće da se u nekim „ključnim“ situacijama osetite napušteno.

Nezgoda je, na primer, što se to može dogoditi i neposredno nakon seksualnog odnosa, tako da partner jednostavno odluta, umesto da nastavi s razmenom nežnosti. Budite oprezni s onima čiji se srednji prst jako naginje prema domalom, jer je reč o ljudima koji bi mogli da budu skloni depresiji, koja može voditi i gubitku volje za seksom. Inače, izuzetno dugi srednji prst može biti i znak da je osoba sklona kockanju, pa možda i tome da ulazi u rizične seksualne odnose.

Dugački domali prst – pun strasti i osećanja

Ako je domali prsta (uticaj Sunca ili Apolona) duži od kažiprsta, reč je o ljudima koji imaju izrazitu emocionalnu snagu, pa biste u odnosu mogli biti poneti silinom emocija i strasti s kojom vam partner pristupa. Ali ako je kažiprst vidno kraći od domalog, reč je o osobi s nedostatkom samopouzdanja, koja će oko svakog pokreta biti puna sumnji i stalno tražiti vašu potvrdu da to što radi nije promašaj, što može biti vrlo naporno.

Mali prst odaje šarmere bez pokrića

Mali prst (uticaj Merkura) predstavlja komunikaciju, pa je dobro da bude dugačak, što znači da čovek ima dobru sposobnost verbalne i emocionalne komunikacije, što je u seksualnom odnosu izuzetno važno. Ravni mali prst upućuje na osobnost koja je pomalo naivna i iskrena, pa bi lako mogla da padne na šarmere koji imaju jedini cilj da ih odvedu u krevet, dok mali prst koji se blago naginje prema domalom odražava lukavost i sklonost diplomatiji.

Ukratko, to su često šarmeri bez pokrića, oni koji vas u krevetu ponekad mogu i razočarati. Ako mali prst jako naginje prema domalom, čuvajte se: reč je o izrazitim manipulatorima. Ali ako ste naleteli na nekoga s ravnim i dugačkim malim prstom koji je nagnut prema spolja, odnosno udaljen je od domalog, reč je o osobi vrlo otvorenog uma, koja bi i u seksu mogla da bude vrlo slobodoumna. Dakle, ne postoje granice za ono što će poželeti da isproba.

Deformacije malog prsta

Poremećaji erekcije, prerana ejakulacija, ili gubitak libida kod muškarca mogu biti povezani s godinama, zdravljem, problemima s kičmom ili psihom. Mogu se javiti neočekivano, u mladom dobu i bez nekog poznatog razloga, osim što je jednostavno reč o čoveku koji nema izraženu seksualnu energiju.

Mali prst jedan je od glavnih pokazatelja stanja u našem seksualnom bunaru: ako je dugačak, toliko da malo prelazi iznad gornje falange na domalom (falange su vodoravni krugovi na pregibima zglobova na prstima), reč je dobroj seksualnoj energiji. Ako je prst kraći od te falange na domalom prstu, ili je deformisan, to upućuje na probleme u protoku seksualne energije koji se manifestuju kroz probleme u seksu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar