U trendu

Cene na Adi Ciganliji kao na Mikonosu: Kupus salata je apsolutni pobednik (foto)

Tek što je počela prolećna sezona na Adi Ciganliji, stigao je još jedan dokaz da cene na ovom „beogradskom moru“ umeju da budu baš kao da ste u centru Barselone ili u Monaku.

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija jednog cenovnika navodno sa Ade koji pokazuje koliko košta roštilj, ali i obična kupus salata.

Za 1.150 dinara možete da uzmete pljeskavicu od 250 grama, ili 200 grama ćevapa, ili 250 grama dimljenog bataka, ili 200 grama roštiljske kobasice, dok 300 grama kobasice sa sirom košta 1.450 dinara. A ako biste pride i 150 grama kupus salate, moraćete da dodate još 400 dinara.

Da se zasladite tartom od maline, koštaće vas još 570 dinara – za 150 grama.

I onda ne čudi što su komentari razni, a ovo su samo neki do njih.

„Ne znam šta mi je „lepše“ ovaj ištampani MENU i prelepi grafički dizajn ili činjenica da verovatno više mesa ima u vege obroku nego u ovom“, „Ovce su za šišanje“, „Jedeš kući, pre nego što kreneš i rešen problem“,  „Pa znate ko će tako da jede… NIKO! Za te pare će cela ekipa od 5 ljudi da napravi roštilj i piknik i da uživa uz jedan pristojan obrok“, „Ja sam pivo platila 600din. Točeno, nisam pogledala u cenovnik. Parking sa druge strane 500din. Više me neće videti tamo. Em je vikendom krcato em preskupo“, „10 evra nije toliko u Nemačkoj..bezobrazluk nego šta“, „Za četvoročlanu familiju jedan dan na Adi, minimum 100 eura…, strano su preterali!!!!!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.