U trendu

Čuvajte se onih koji vole orhideje: Vaša ljubav prema cveću otkriva vaš karakter

Mišljenja stručnjaka govore da cveće koje volimo otkriva naše skrivene osobine. Ljubav i strast prema određenoj vrsti cveća može mnogo reći o svim našim manama i vrlinama.

Evo kako određene vrste cveća koje volimo mogu otkriti nešto o nama:

Božur

Osobe koje vole božur naginju modi, uživaju u stilu i lepoj odeći. Njihova gracioznost podseća na neka prošla vremena, a elegantna venčanja i životni stil često su deo njihove stvarnosti.

Hortenzija

Ljubitelji hortenzija imaju promenljivo raspoloženje s godišnjim dobima, pri čemu im je leto omiljeno. Osetljivi su i intenzivni u društvenim i radnim okruženjima, a vole sve što se tiče vode i leta.

Iris

Obožavaoci irisa odlikuju se dostojanstvom, hrabrošću i pozitivnom energijom. Pouzdani su i uvek spremni pružiti podršku bez straha od izneveravanja.

Jorgovan

Ljubitelji jorgovana uživaju u romantičnoj odeći i vole antikvitete. Osećaj uspravnosti i izdvajanja karakteriše ih poput samog cveta jorgovana.

Kala

Sofisticiranost i čvrst stav odlikuju ljubitelje kale. Veliki su esteti, zaljubljenici u lepe enterijere i luksuzan način života.

Karanfil

Osobe koje vole karanfile su vanvremenske, sa suptilnim osećajem za filozofiju i učenje novih jezika. Ovi cvetovi nose simboliku ljubavi, fascinacije i raznolikosti.

Lale

Ljubitelji lale vode bogat i raznolik društveni život, skloni eksperimentisanju i izuzetno ne vole dosadu i predvidljivost.

Ljiljan

Poštovaoci ljiljana karakterišu se vitkim telom, dugim nogama i impresivnom kolekcijom cipela. Nezavisni su i ponosni u svojim odnosima.

Magnolija

Ljubitelji magnolije su posebni i otmeni, često potiču iz bogatih i intelektualnih porodica. Orijentalni stil, misticizam i duhovnost često su deo njihovog života.

Narcis

Osobe koje vole narcise često su nesebične, pomalo zatvorene i ranjivog srca. Duboki su, analitični i oprezni.

Orhideja

Ljubitelji orhideja su lukavi, pomalo tajanstveni, samouvereni, spretni i hrabri. Privlače ih egzotične zemlje poput Novog Zelanda ili Tajlanda, a često se bave kreativnim poslovima.

Ruža

Ruža, kraljica cveća, voljena je od strane pravih romantika i zaljubljenika u lepotu, prirodu i ljude. Putovanja i avanture često su njihova strast.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.