U trendu

Da li će pobeći prvom prilikom ili vezu shvata ozbiljno: Ova 4 signala ga odaju

Upoznati pravu osobu za stvaranje trajne veze nije tako lako. Nikada ne možemo predvideti koje su namere druge osobe i da li je spremna u potpunosti da se posveti. Zapravo, tek u teškim trenucima najviše naučimo o sebi. Ipak, prema psiholozima, postoje signali koji mogu ukazivati  na to da vaš partner vašu vezu shvata ozbiljno i da će biti uz vas u svim situacijama.

„Ja“ i „Ti“ se pretvaraju u „Mi“

Kada se „ja“ i „ti“ pretvore u „mi“, to je prvi znak da veza postaje ozbiljna. Veb stranica Hack Spirit citira istraživanje koje pokazuje da korišćenje „mi“ označava predanost, intimnost i solidarnost. Postajete kohezivna jedinica i verovatno razmišljate o zajedničkoj budućnosti.

On vas uključuje u svoje planove

Još jedan znak da ćete uspeti uspostaviti trajnu vezu je razgovor o vašoj zajedničkoj budućnosti. Ako između reči spomenete brak, decu ili brak, očigledno je da mislite ozbiljno. Međutim, obratite pažnju i na manje signale. Partner može biti uključen u planove za vikend ili odmor.

„Zavisnik“ od druženja

Promene koje se događaju u mozgu kada smo zaljubljeni slične su zavisnosti o drogama. Prema stručnjacima, mogu izazvati osećaj opsednutosti, zavisnosti i intenzivno usmerene pažnje. Šta više, ova „zavisnost“ uzrokuje želju za emocionalnim sjedinjenjem s objektom vlastitih želja. Ali ovde važnu ulogu ne igra samo privrženost, već i simpatija. Ako želite što više vremena provoditi zajedno, jednostavno se volite.

On je tvoj najveći obožavatelj

Ako vaš partner uvek ceni vaša postignuća, hvali se njima drugima i podržava vas čak i kada sumnjate u sebe, imate sreće. Osoba zbog koje se osećate posebnim čak i u teškim trenucima je neko s kim vredi planirati budućnost

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.