U trendu

Svaka ljubavna veza prolazi kroz ovih 5 faza: druga je presudna – evo i zbog čega (video)

– Kumare moje, u ovom videu analizirane su pojedine faze ljubavne veze. U scenariju  veza napreduje sve do kraja.

Kraj je u ovom slučaju brak. žena, deca, socijalni pritisak, sve te to forsira da se forsiraš. Kad dobiješ dete, voliš ga više od sebe, tako da si automatski propao, jedini način da sebe ne upropastiš jeste da ne napraviš decu i da se ne oženiš, makar ne u mlađim godinama.

Tu je ime svake faze, osobine, simptomi i vreme dopisivanja za svaku fazu. Ovaj video nije toliko dubok i nespontan, niti je isplaniran više od brzinskih idejnih okvira za temu i srž videa, tako da u svakom slučaju ovo nije poslednja reč od mene na ovu temu. Veći akcenat je na zabavi,a manji na suvom znanju. Ako se nekome to ne sviđa, ja se izvinjavam.

I autor ovog videa kaze da ne treba ići dalje od 2. faze. Posle samo sledi erozija za muškarce. Na kraju postaneš crv.

Sadržaj ovog videa nije automatska istina, svaka čast zuzecima. Ja sam predstavio samo jedan od mogućih tokova ljubavnih veza. Naravno, ovo je sve generalizovano i relativno, ali u svakom slučaju, prema mom iskustvu, ovo je sve istina. (JankoTheGreat)

– Faze do robije. Najlepše je doba kada se upoznate i dok ne stupite u brak. (MarvelousBoy)

– Znam dvoje koji su se upoznali u saobraćajki. Ležali zajedno u bolnici, na istom spratu, infuzije, kateteri… Sad imaju dvoje dece, ali početak veze im nije bio nikakav, prvo se smuvaju u bolnici, pa se njoj pogorša stanje, pa njeni hoće da ga tuže, pa posle da li ona može da ostane trudna… Sve se sleglo tek godinu-dve kasnije, i sad lepo žive, kao i ostali, svađaju se, uteruju jedno drugom, milina… (sebastian3)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.