U trendu

Da se ne mučite s dijetama: Uz ovih par modnih trikova izgledaćete znatno mršavije

Pravilno kombinovana odeća, koja odgovara našem tipu tela, može da nam pomogne da izgledamo mršavije, i to bez nepotrebnih dijeta.

Na primer, ako ste malo jače građe, trebalo bi da izbegavate odeću koja ima krupne šare na sebi. Motivi poput krupnog cveća na haljinama i bluzama mogu da učine da izgledate punije, a ako već volite da nosite šare, pobrinite se da budu što manji.

Takođe, izgledaćete mršavije u običnoj odeći. Ukoliko u svom ormanu imate komad odeće sa krupnim šarama, predlaže se da ga kombinujete sa običnom košuljom ili košuljom na dugmad koju ćete staviti preko njega.

Birajte topove, tunike i haljine sa definisanim strukom, a možete im dodati i tanak kaiš kako biste dodatno istakli svoju figuru, samo pazite da kaiš bude mat umesto sjajnog.

Modni stručnjaci se slažu da su ‘vrećaste’ haljine nezgodan izbor, a ako volite široke haljine, ponovo stavite kaiš na njih kako biste istakli svoju figuru.

Takođe, kada kupujete haljine, košulje ili tunike, obratite pažnju na to kako su boje kombinovane na njima. Idealno je ako su tamniji delovi sa strane, a svetliji na prednjoj i zadnjoj strani tela.

U garderobi je uvek poželjno imati jednu kratku jaknu neutralne boje, koja će odlično stajati uz svaku kombinaciju, a naglasiće vaš struk.

Osim toga, odličan izbor može biti bodi, koji prati linije tela i deluje kao korset na stomaku.

Što se pantalona tiče, ako želite da izgledate mršavije, trebalo bi da birate tamnije nijanse koje prate linije tela i imaju visok struk, jer na taj način stežu stomak i sa njega nestaje „salce”.

Istaknite delove svog tela na koje ste ponosni. Ako imate lepe noge ili možda dekolte, nemojte to sakriti. I na kraju, izaberite cipele sa potpeticom koja je u boji kože, jer će tako vaše noge izgledati vizuelno duže, a samim tim i vitkije, prenosi Net.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.