U trendu

Dame, ovo je 5 najčešćih razloga zašto muškarci beže od vas glavom bez obzira. Prijatelji neće da kažu istinu

Prijatelji vam većinom čuvaju leđa, posebno posle raskida, pa im je ponekad teško iskreno da kažu da je problem u vama, pogotovo kada vide da vas uvek i iznova ostavljaju.

Trebate da čujete istinu. I dok su prijatelji izvrsni za zabavu, mali beg, noćne izlaske u grad i kao podrška, ali kada se radi o tome zašto ljubavnici odlaze od vas, ne možete im uvek vjerovati da će vam reći istinu.

Najčešći razlozi za prekid:

1. Nikad ne kažete ‘hvala’
Iako zaslužujete da vas tretiraju kao fantastičnu damu, ne zaboravite paziti na svoje ponašanje. Izlasci iziskuju vreme, trud i novac, stoga dajte partneru do znanja da cenite ono što čine za vas. Reći ‘hvala’ traje dve sekunde i čini razliku u tome što osoba oseća prema vama. Isto biste očekivali i da ste učinili nešto lepo za njih, pa svakako uzvratite uslugu.

2. Niste dobri prema drugima
Ako ste bili grubi prema konobaru, vaš pratilac je to sigurno primetio. Ako ste bili u kupovini i oštro razgovarali s prodavačicom, takođe je primijetio. Ako se prema drugima nastavite odnositi bez poštovanja, oni misle da ćete se tako na kraju ponašati prema njima, a to nije nimalo privlačno.

3. Grubi ste prema njima i njihovim prijateljima
Uzajamna ljubaznost i poštovanje pomažu da veza funkcioniše. Ne postoji opravdanje da se prema nekom ponašate nedolično, odnosno nepristojno. Kad bi s vama razgovarali na taj način, ne bi vam se svidelo. Ovo funkcioniše u oba smera.

4. Uvek želite sve po svom
Iako je fantastično biti nezavisna žena, deo toga je biti obziran prema drugima, njihovim željama i potrebama. Partner je osoba do koje vam je jako stalo, stoga mu nemojte naređivati. Deo odnosa u kojem su odrasle osobe uključuje kompromis, izmenjivanje i međusobno postupanje s dostojanstvom i poštovanjem.

5. Osramotili ste ih pred njihovim prijateljima
Bilo da se radi o flertu s prijateljima ili preteranom piću, radi se o onom neugodnom osećaju kada vidite da se par ponaša neprimereno – nemojte da budete taj par. Nemoj sramotiti partnera. Ne žele tražiti opravdanja za vas ili se izvinjavati za vaše grubo, glupo ili neljubazno ponašanje, piše YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar