Današnji datum je magičan: Evo kakvu kosmičku energiju nosi 7.7.

Današnji datum, 7.7. je vrlo jak datum ogledala i vibracijski snažan dan. Na ovaj dan će vladati broj 7, koji će privući puno sreće. Ovo je dan ispunjenja želja. Mnoge prijatne stvari će se dogoditi same od sebe, a mi možemo ispraviti svoje greške. 7.7. je podsetnik da dok radimo na daljem mentalnom, duhovnom i emocionalnom razvoju možemo i hoćemo ostvariti svoju božansku životnu svrhu. Poruka ovog dana je – znajte da celo duhovno carstvo navija za vas. Postoji svetlost koja svetli u mraku, koju ni tama ne može nadvladati.

Broj 7 se smatra sretnim u mnogim kulturama. Za stare Egipćane broj 7 je bio broj večnog života, a od samog početka verovalo se da je broj 7 manifestacija potpunosti i savršenstva.

Nema sumnje da se broj 7 smatra savršenim brojem, koji vam može pomoći da se povežete sa svemirom. Kada se broj 7 pojavljuje, može vam pomoći da dobijete sve odgovore koji su vam potrebni.

Značenje i simbolika iza broja 7 je promišljanje, razmišljanje, otkrivanje, inovativnost, duhovnost, nevezanost, znanje i mudrost. Glavno značenje broja 7 je duhovno buđenje u vama samima ili kada steknete veće znanje na svom odabranom duhovnom putu. Ovo je vrlo pozitivan broj koji privlači više mudrosti i znanja.

Datum 7.7. ima dodatni vibracijski uticaj, što ukazuje na dolazak promena kroz samootkrivanje ili posedovanjem znanja unutar sebe. Sada je vreme za samopromišljanje i sticanje novih spoznaja o sebi. To će vas dovesti do veće motivacije, slobode i transformacije.

Ako ne meditirate, sada je vaša prilika da steknete jasnoću i znanje o sebi, uz ovu praksu koja će vas dovesti do slobodnog, ispunjenijeg, srećnijeg života, prenosi Atma.hr.

Energija broja 7 je nezavisna. To je lična energija koja leži duboko u nama. Ipak, kada jednom postanemo svesni ovog dubokog unutrašnjeg sveta, nalazimo da je to mesto gde se sve fizičke i duhovne stvari povezuju i spajaju u jedno.

7.7. donosi energiju dostignuća, posebno u pogledu duhovnosti. Kad vidite ovaj broj, znate da donosite ispravne odluke i da ste krenuli u pravom smeru.

7.7. nosi energiju činjenja onoga što je potrebno za postizanje vaše božanske životne svrhe. To je energija istrajnosti i svladavanja prepreka i teškoća gracioznošću, dostojanstvom i osluškivanjem sopstvene unutrašnje mudrosti.

Broj 7 rezonira sa svim duhovnim stvarima. Uključujući veru i duhovnu svesnost, buđenje, prihvatanje i prosvetljenje. Rezonirajući s kolektivnom svešću, misticizmom, religijom i psihičkim sposobnostima, broj 7 nosi energiju svih duhovnih koncepata i praksi.

Potraga za znanjem je još jedna značajna energija broja 7 i ona rezonuje s obrazovanjem, učenjem, pisanjem, proučavanjem i razumevanjem. Takođe nosi energiju razumevanja našeg fizičkog sveta kroz nauku, tehnologiju i logiku.

7.7. je podsetnik da dok radimo na daljem mentalnom, duhovnom i emocionalnom razvoju možemo i hoćemo ostvariti svoju božansku životnu svrhu.

Instinktivno imamo ono što je nužno da bismo znali, razumeli i implementirali ono što je potrebno za ispunjenje naše svrhe.

Poruka ovog dana je – znajte da celo duhovno carstvo navija za vas. Postoji svetlost koja svetli u mraku, koju ni tama ne može nadvladati.

Broj 7 podseća vas da budete otvoreni i svesni prilika koje će vam se pružiti. Pozvani ste da služite drugima kroz podučavanje i isceljivanje. Razvijanje duhovne povezanosti vam omogućuje da podučavate druge njihovoj sopstvenoj životnoj svrsi i dajete pozitivan primer koji će ih nadahnuti.

Sada se možete povezati s duhovnim područjem na mnogo višem nivou, što će vam bez sumnje pomoći da dodatno razvijete vlastite sposobnosti i donošenje odluka.

Slušajte svoju intuiciju i unutrašnju mudrost, jer će to nastaviti da vas vodi prema svemu što vam je potrebno u životu. Na ovaj dan je dobro činiti dobra dela. To će vam pomoći da očistite karmu.

Budite pozitivan primer drugim ljudima i verujte u sebe i svoje sposobnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.