U trendu

Veruje se da je božanski broj: Da li znate zašto je broj 7 važan?

Čak i u drevnim pričama, nalazi se da je sveprisutan. Da li znate zašto je broj 7 važan?

Numerologija je oblast koju mnogi ljudi ne razmatraju. Međutim, sledbenici tome pridaju veliki značaj. U ovoj oblasti, broj 7 ima veoma veliki značaj. Pre svega, ova figura predstavlja čovečanstvo. Muškarac se smatra brojem 3, dok je žena broj 4. Ova dva pola sabrana daju broj 7.

Zatim, ovaj broj je i amajlija onih koji traže univerzalne istine. Svi koji su živeli u životu broja 7 našli su sreću, slavu i sreću. Konačno, broj 7 može dati centar svakom elementu naše planete. Primer pravaca je najkonkretniji, jer postoji 6 pravaca koje treba ići. Svi oni prelaze jednu i samo jednu tačku koja je sedma. Ovo će biti vaša polazna tačka pre nego što krenete na kurs ili pravac.

Broj 7: broj Boga prema verovanjima

U nekim verovanjima broj 7 ima nezamislivu vrednost. Na primer, prema Bibliji, kada je Bog stvorio svet, uradio je to za 7 dana, a sedmog dana je odlučio da je vreme odmora i da ceo njegov narod treba da mu oda zahvalnost i počast.

Ubrzo zatim poslao je znak Jakovu. Naterao ga je da sanja o 7 debelih krava i 7 mršavih krava. Prvih 7 su bili sinonim za obilje i bogatstvo. Dok je 7 oskudnih najavljivalo glad i smrt. Tako su se Jakov i njegov narod dobro pripremili i nije ih pogodila glad.

Broj 7 će se kasnije naći u Knjigama o kraljevima. Zaista, Solomonu je trebalo 7 godina da izgradi hram u Jerusalimu. Prema ovim mnogim izveštajima, broj 7 se može smatrati savršenstvom za Boga. Zato što su svi koraci u bibliji skoro obavljeni u 7 delova. Danas još uvek nalazimo ovu figuru u svakom trenutku našeg života.

Broj 7 je veoma prisutan u drugim oblastima. Vidimo to u umetnosti, svakodnevnom životu i još mnogo toga. Ova cifra donosi sreću i slavu. Oni koji odluče da žive sa njim naći će pobedu i uspeh.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.