U trendu

Devojka podelila iskustava sa prvih dejtova – muškarci eksplodirali! Evo šta je rekla…

Na društvenoj mreži Tvitter devojka je podelila listu sa iskustvima sa prvih dejtova sa momcima. Lista je postala viralna i na Instagramu, ali očekivano, muškarci su uputili oštre komentare.

Na vrhu liste našle su se izjave:

„Ako me pita šta sam u horoskopu, bežim!“

„Ako nema manire, ćutim i više mu se ne javljam.“

„Ako mi nije privlačan, nema razloga da idemo na sledeći dejt.“

Lista je izazvala pravi haos među muškarcima. Da li su se pronašli u stavkama koje je devojka navela, ili smatraju da nije u pravu i da ima previsoke kriterijume, to oni znaju.

Na listi od preko 20 stavki, korisnica Tvitera kaže da većina njih na prvom sastanku nema želju za sklapanjem prijateljstva već su namere intimnije prirode.  Da li je posle prvog sastanka pravo vreme za intimne odnose?

Takođe, napravila je razliku između zabavljanja sa mlađim i starijim muškarcima. Kaže da mlađi muškarci nakon 3,4 sastanka smatraju da su izgubili previše vremena na nju, a još ne znaju krajnji ishod njihovih dejtova.

Za starije muškarce kaže da neki na dejtovima ne žale da potroše novac kako bi je fascinirali, dok za one koji škrtare ili su siromašni jer misle da su jednim ručkom osigurali osigurali njihov odnos na duži period, kaže da nemaju šanse kod nje.

Šta vi mislite da li je ova lista prestroga ili realna?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar