Evo kako telo reaguje ako živite u lošem braku: Ako boli grudni koš znači da niste voljeni, a bol u stomaku znači ovo

Znate za onu izreku „telo sve pamti“

Telo sve pamti, i dobre i loše stvari koje nam život servira, a mi treba da budemo pametni pa da signale tumačimo i probleme rešavamo.

Kada ste u lošem braku ili vezi, evo koje simptome vam telo šalje:

Bol u donjim ekstremitetima

Ako vas često bole noge, osećate nemoć u njima, nemate snage da hodate i šetate, to je možda znak da ne možete da se oslonite na partnera, što vas sputava da „poletite“.

Bolovi u području karlice

To je mesto gde živi intimna želja, van kontrole razuma. Ako vas boli ovo mesto, znak je da želja prema partneru nestaje. Težnja ka nečemu novom je sasvim normalna, ali na vama je da birate pravac kojim ćete ići.

Stomak

Stomak predstavlja odnos prema sebi i prihvatanje partnera. Kada stomak boli, to može da znači da ne možemo da se suočimo sa svojim nesavršenostima. Dozvolite sebi da budete to što jeste, lakše će vam život pasti…

Grudni koš

To je ono mesto gde stanuje srce. Ako vas zaboli ovaj deo tela, vi niste dovoljno voljeni. Možda ste u braku ili vezi, ali ne osećate ljubav partnera.

Gornji ekstremiteti

Kroz ruke i zagrljaje mi razmenjujemo energiju. Ako osećate bol u ovim delovima tela, ili ne primate dovoljno nežnosti ili imate problem da je pružite.

Glava

Bol u glavi je često znak da vaša veza ili brak nisu sasvim prihvaćeni, tj. da se vaš razum bori protiv toga. To je centar sluha, vida, razmišljanja – što može značiti samo jedno, možda ste vi srcem zaljubljeni, ali mozak se buni.

Koža

Koža pamti dodir. Ako vas koža boli, nadražena je i osetljiva, možda ne želite dodire osobe koja je pored vas, piše Stil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.