U trendu

Gospođa zakasnila na let pa otrčala na pistu i mahala pilotu da je pusti u avion (video)

Na aerodromu u australsijskom gradu Kanberi u sredu je snimljena žena kako trči po pisti i zaustavlja se pred avionom Airbusa A320 avioprevoznika QantasLink. U jednom trenutku počinje da maše zatečenoj posadi aviona koja se upravo pripremala za poletanje.

Svedoci navode da je žena očigledno zakasnila na let za Adelejd budući da je mahala pilotu. Čini se da se, s obzirom na to da je stajala ispod desnih vrata aviona, nadala da će se ona otvoriti. Jedan od svedoka Denis Bilic opisao je događaj kao „blagi haos“, piše NZHerald.

Uhapšena je

Drugi navode da je „sreća što je pilot bio upozoren o tome šta se događa ili je sam uočio i ugasio motor aviona“. Sajmon Hejls je bio u avionu i video što se događa. Navodi da je putnica „očito propustila let i odlučila da ga još uvek može uhvatiti“.

Opisao je kako se „progurala pored osoblja na vratima, otrčala na pistu i potrčala do aviona“. Iznenadilo ga je što je putnica stigla tako daleko na pistu a da je niko nije zaustavio. Letovi na aerodromu bili su zadržani 10 minuta pre nego što su se normalizovali.

Ženi nije bilo dopušteno da se ukrca u avion koji je odleteo bez nje. Uhapšena je i optužena zbog trčanja po pisti i ugrožavanja sebe i drugih. Portparol australijske savezne policije rekao je da je ženi odbijeno puštanje uz kauciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar