U trendu

Iznenadili biste se: Stvari koje se najviše kradu iz hotelskih soba

Da li ste ikada bili na odmoru i poželeli da uzmete nešto iz hotelske sobe? Da li su vam se baš dopale hotelske papuče (koje, inače, mnogi kod kuće još uvek imaju umotane u foliju) ili vam se možda baš dopao ogrtač? Stvari iz hotela su veoma „pozajmljene” za stalno, a jedan sajt je nedavno objavio zanimljivu anketu na tu temu.

Nemački sajt Vellness Heaven anketirao je menadžere hotela sa 4 i 5 zvezdica kako bi otkrio šta su primetili da gosti najčešće kradu iz njihovih soba. Neke od stvari su uobičajene, ali neke su prilično iznenađujuće! Zanimljiva je i činjenica da postoje razlike u ponašanju gostiju u hotelima sa 4 i 5 zvezdica.

Prvih pet artikala su očekivano peškiri, ogrtači, vešalice, hemijske olovke i kozmetika. Slede baterije, pribor za jelo, umetničke slike, tableti i ćebad, a na samom dnu su sijalice, dušeci, lampe, telefoni i mali frižideri. Neki od najbizarnijih predmeta koji su prijavljeni uključuju klavir (zamislite samo taj pokušaj), brojeve hotelskih soba, lovačke trofeje, klupu za saunu, hi-fi sistem i cveće.

Gosti u hotelima sa 5 zvezdica češće kradu skupe predmete kao što su tableti ili slike, dok gosti u jeftinijim hotelima češće uzimaju praktične predmete kao što su vešalice, baterije i peškiri. Ko bi pomislio, verovatno ste pomislili, a cinik u vama je dodao „što više imate, više vam treba“. U svakom slučaju, retko ko među svima nama nije bar jednom nešto „pozajmio” zauvek, ali, eto, ima onih kojima je zgodno da uzmu i klavir, prenosi Punkufer.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar