Jeo je po 10.000 kalorija dnevno i smršao 57 kg (foto)

Brandon Pikap bio je gojazni tinejdžer, ali je poželeo da svoj višak kilogrma pretvori u mišiće i postane snažan, pa je inspiraciju potražio na Instagramu. Posle 18 meseci kasnije, ovaj 22-godišnjak je skinuo 57 kilograma i sada radi kao lični trener koji je svojom transformacijom motiviše druge.

*9 stone130lbs weight loss transformation in 19 months*If there's anyone on here looking to make some changes in the…

Gepostet von Brandon Pickup am Sonntag, 29. Dezember 2019

Naime, Brendon je naišao na informaciju da najjači čovek na svetu Edi Hol jede 12.500 kalorija tokom dana. Hteo je iste rezultate pa je počeo šest dana u nedelji da diže tegove i svakodnevno konzumira 8.000 do 10.000 kalorija.

“Znao sam da želim da postanem snažan i nije me bilo briga kako će to uticati na moje telo. Inspirisali su me Edi Hol i još par bodibildera koje sam pronašao na Instagramu. Prejedao sam se jer sam bio opsednut željom da postanem mišićav”, otkrio je za Pikap za Metro.

*IMPORTANT MESSAGE TO ALL WHO WANT TO MAKE SERIOUS CHANGES BOTH MENTALLY AND PHYSICALLY*(7 and half stone100+lbs…

Gepostet von Brandon Pickup am Dienstag, 6. August 2019

Tokom prosečnog dana pojeo bi slaninu, četiri kriške tosta, četiri jaja i sladoled s proteinskim prahom samo za doručak. Za užinu je jeo govedinu i kolače, a za ručak četiri burgera i mleko. Poslepodnevna užina bila je kremenadla.

“Ponekad sam se osećao grozno, ali jačao sam. Zbog toliko hrane bio sam umoran i većinu vremena sam prespavao”, dodaje.

Salo je uspeo da pretvori u mišiće kojima se drugi danas dive. Takođe, njegova ishrana danas je mnogo zdravija. Jede šest obroka koji se sastoje od 400 kalorija. Na primer, doručkuje jaja i ovsenu kašu, a kasnije su na njegovom tanjiru govedina, pirinač i povrće kao i piletina i krompir.

Great back session today, 7 back exercises finished with 2 bicep exercises. Building, building, building, Consistency….

Gepostet von Brandon Pickup am Montag, 16. Dezember 2019

“Sada ustajem, pogledam se u ogledalo i imam osmeh na licu. Vidim rezultate, to je ono što sam uvek hteo i ponosan sam na sebe”, zaključio je Pikap, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.