U trendu

Jeste li iscrpljeni ili možda previše mudri za svoje godine? Ova optička iluzija će vam otkriti istinu

Ima mnogo optičkih iluzija koje tvrde da vam govore nešto o vašoj ličnosti, a koriste mešavinu slika i oblika da naprave veću sliku koja može da formira dve ili više mogućih fotografija. Zatim, u zavisnosti od toga šta prvo vidite kada pogledate širu sliku, tajne o vašoj ličnosti bi mogle da budu otkrivene, prenosi Miror.

Na ovoj posebno zagonetnoj fotografiji, jedna korisnica TikTok-a je sugerisala da prva stvar koju vidite može značiti da ste „iscrpljeni“ ili čak izuzetno mudri za svoje godine. Pa zašto ne pogledate i vidite šta možete otkriti o sebi?

Objava koju na TikTok-u deli Mia Iilin, koja objavljuje pod korisničkim imenom @mia_yilin, prikazuje sliku mačke koja izgleda kao sova. Slika je deo serije umetničkih dela francuskog umetnika koji objavljuje na Instagramu pod korisničkim imenom @les.creatonautes. Prema Mijinim rečima, to da li ste prvo primetili mačku ili sovu moglo bi vam mnogo reći o tome ko ste vi kao osoba.

Ako ste prvo primetili crte lica sove, to znači da ste „pouzdana“ osoba, ali ste često „iscrpljeni“ jer žonglirate sa previše stvari odjednom. „Ako ste prvo videli sovu, onda ste kompetentna i pouzdana osoba u svojoj porodici i grupi prijatelja. Često se osećate kao da nikada ne možete da se odmorite pokušavajući da pomognete svima dok žonglirate sa puno ličnog posla. To je iscrpljujuće, ali jednostavno ne možete pomoći njegovoj nesebičnoj prirodi“.

Ali ako su vam oči pre svega privukle mačje telo, onda ste vrlo „mudri za svoje godine” i „stara duša”. Mia je objasnila: „Ako ste prvo videli mačku, onda ste stara duša. Vi ste neko ko pokazuje zrelost i mudrost izvan svojih godina. Intenzivno osećate emocije i vezujete se za stvari poput muzike, filmova i ljudi veoma brzo.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.