U trendu

Zanimljiva optička iluzija otkriva jeste li dobrodušna ili neodlučna osoba

Kažu da slika vredi hiljadu reči – i ova nije izuzetak.

Nova optička iluzija može otkriti da li ste neodlučni ili dobroćudni samo na osnovu onoga što prvo vidite.

Zaintrigirani? Pogledajte sliku ispod…

Prema ekspertu za optičke iluzije Miji Jilin, ako prvo vidite osobu kako gura loptu uz brdo, onda ste ‘neodlučna’ osoba. To utiče na sve u vašem životu – od onih velikih rizika poput preuzimanja novog posla ili preseljenja u novu zemlju, do ‘sitnih svakodnevnih odluka’, poput vrste kafe da naručite.

„Skloni ste da budete preopterećeni kada imate više opcija i na kraju odugovlačite jer želite da napravite savršen potez“, dodao je Jilin, „Vaš strah od odbijanja vas sprečava da rizikujete i postignete veći uspeh. Trebalo bi više da verujete svojoj intuiciji i zapamtite da je jedini neuspeh ne pokušavati.

Međutim, ako prvo vidite muški profil, vi ste veoma nesebična osoba, osoba koja „uvek stavlja potrebe drugih ljudi ispred svojih“. „Često se brinete da su vaši prijatelji i porodica dobro i da ćete učiniti sve što je u vašoj moći da ih učinite srećnim“, kaže Jilin, „Ponekad to može biti izolovano – osećati se kao da nikome nije stalo do vas na isti način – ali samo znajte da dobro srce je neprocenjivo i mnogima je dar, čak i ako nije uzvraćeno’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar