Jeziv snimak: Čovek je pratio devojčicu, a onda ga je njen potez iznenadio (video)

Jeziv snimak objavljen na internetu pokazuje muškarca koji prati devetogodišnju devojčicu kroz stambeni blok nakon što je krenuo za njom kada je izašla iz škole, ali devojčica je uspela da pobegne.

Mala devojčica, koju su kasnije identifikovali kao devetogodišnju Varvaru, iz ruskog grada Stupina koji se nalazi u neposrednoj blizini Moskve, išla je iz škole kad je shvatila da je prati visoki muškarac.

Kako se vidi na snimku, učenica je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade pre nego što je počeo da je prati.

Sumnjajući da nešto nije u redu, Varvara je odlučila da se sakrije u hodniku pored lifta pre nego što je napustila zgradu. U međuvremenu, muškarac je pratio sve do lifta i na kamerama se jasno vidi da je tražio devojčicu dok se pretvarao kako čeka lift. Tada je krenuo prema izlazu, gde je opet naleteo na devojčicu, ali ona je u tom trenutku bila u društvu svog oca.

– Taj muškarac pratio je od škole do naše zgrade. Pušio je i čekao je da ona izađe iz prodavnice – rekla je Olga, majka devojčice koja je istakla da je Varvara slučajno naletela na svog oca ispred zgrade, javlja ViralTab.

– Bila je prava sreća što je naletela na svog oca jer on inače nikad ne dolazi kući u to vreme – dodala je majka i ispričala da je devojčica bila preplašena.

Prema izveštajima lokalnih medijima koji su ispratili ovaj događaj od pre više od tri godine, muškarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice i u međuvremenu je uhapšen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.