U trendu

Kako da novčanik nikad ne bude prazan, poštujte ova pravila i uvek ćete imati novca u izobilju

Nikada ne sme da bude prazan, a ni pocepan – 7 feng šui pravila za novčanik koja ne smete prekršiti!

U feng šuiju novčanik ima vrlo važno mesto u procesu privlačenja novca. danas su novčanici dostupni u raznim veličinama, bojama, sa brojnim odeljcima za novac i kartice. Uglavnom se prema feng šuiju savetuje da izaberete onaj novčanik koji vas najviše privlači, odnosno najviše vam se dopada. Ipak, favorit za privlačenje novca je novčanik u crvenoj boji, prostran i sa pregradama za sve što vam treba kako bi bio uredan. Najbolje je odabrati novčanik u kojem se novčanice ne preklapaju na pola.

Postoje određena feng šui pravila vezana za novčanik za koje se veruje da privlače novac, ali i štite od troškova i rasipanja:

Novac mora biti složen „licem nagore“, prvo veliki iznosi, a zatim mali

Novčanik nikada ne sme biti prazan, jer to privlači lošu finansijsku energiju. Uvek u novčaniku držite bar sitan metalni novac.

Čuvajte u novčaniku svoj „srećni novčić“ koji ste dobili od uspešne ili drage osobe, ili ste ga sačuvali od uspešne transakcije itd.

Ovaj novčić će biti vaš lični srećni talisman.

Osvojeni ili pronađeni novac ne bi trebalo da ostane u novčaniku (koliko je lako došao, tako lako ga pustite).

Pocepanom, udubljenom, zgužvanom novcu nije mesto u novčaniku! Pre nego što novčanicu stavite u novčanik, ispravite je, ako je novčanica pocepana, zapečatite je ili zamenite.

Isto se odnosi na otpad: stare čekove, papire, spiskove, beleške sa brojevima telefona itd. Novac u takav novčanik teško ulazi.

Čim se novčanik pocepa, odlepi ili mu se slome zatvarači i kopče – zamenite ga! Ogrebotine i rupe na novčanikom zrače negativnom energijom.

Ne zaboravite, novčanik je prvenstveno simbol novca. I kakav simbol, takav novac! Zato se potrudite da održavate svoj novčanik urednim, od njega napravite amajliju i razmišljajte pozitivno o finansijama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.