U trendu

Kako najlakše ostvariti želje? Mnogi su isprobali tehniku sa čašom, tvrde da deluje

Ako iskreno želite da nađete rešenje za svoj problem, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, metoda „Čaša vode“ će vam u tome pomoći

Autor metode, Hoze Silva, postao je poznat širom sveta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni „sastojak“ ljudska intuicija.

Ako budete koristili ovu tehniku, moći ćete da aktivirate „treće oko“, da biste ga koristili u različitim situacijama.

Koristeći tehniku „Čaša vode“ programirate podsvest na lako rešavanje svojih problema. U početku je ova tehnika bila konstruisana tako da čovek može samostalno i brzo da pronalazi izlaz iz teških situacija. Ali i za ispunjenje želje, ova tehnika je, takođe, idealna.

Pre nego što pođete na spavanje, naspite vodu u čašu.

Potrebno je u sebi ili naglas formulisati svoj zahtev. Obavezno ga formulišite precizno. Izbegavajte neodređenost, samo konkretnost. Ne koristite reč „ne“.

Na primer, pitanje: „Zašto ja ne mogu da skupim novac za putovanje?“  – nije dobro. Ispravno bi bilo: „Na koji način da dobijem novac za putovanje u Pariz“. Ovo je primer preciznog, i apsolutno konkretnog pitanja.

Uzmite čašu vode u ruke, skoncentrišite se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice malo gore, i popijte pola čaše vode, ponavljajući, pri tome, u sebi:

„To je sve što je potrebno da uradim za rešavanje mog problema“

Preostalu polovinu čaše vode poklopite, i idite mirno na spavanje.

Ujutro popijte preostalu vodu, zatvorenih, i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (nemojte menjati redosled reči), koje ste postavili prethodno veče i frazu u mislima „To je sve što je potrebno da uradim za rešavanje mog problema“.

Možda vam se, već u toku noći, ili tokom sledećeg dana,u obliku prosvetljenja ili spontane misli, javi jednostavno i očigledno rešenje vašeg problema. Ili moguće je, da u toku sledećih nekoliko dana, naiđete na situaciju, koja će biti neka vrsta nagoveštaja u kom pravcu treba da se krećete dalje. Telefonski poziv, članak u novinama, neočekivani susret… sve to može biti  ključ za rešavanje vašeg problema.

Ako ste se ujutro probudili  sa spoznajom da ste pronašli rešenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar