U trendu

Malo im za sreću treba: Ovih 5 rečenica svaka žena želi da čuje od muškarca kojeg voli

Žene su izuzetno slabe na muškarce koji pokazuju osećaje i ne skrivaju da su ponekad ranjivi, a svaka lepa reč više je nego dobrodošla da se žensko srce rastopi od miline

I naizgled hladnu i strogu ženu rastopiće iskreni kompliment muškarca koji joj se sviđa. Žene jednostavno vole da čuju da su posebne, da su ugodno društvo, da znaju da je njihovo mišljenje muškarcima zaista važno itd. One su izuzetno slabe na momke koji pokazuju osećaje, ne skrivaju da su ponekad ranjivi i uz nju su bez obzira šta se dogodilo.

5 stvari koje voli da čuje svaka žena od muškarca:

1. Kad istakne njenu specifičnost kao nešto neodoljivo
To može biti nešto fizički na ženi, njeno ponašanje, reakcije u određenim situacijama. Ako muškarac kaže npr. „Neodoljive su mi tvoje rupice na obrazima dok se smeješ“, žena će se sigurno rastopiti. Na taj način on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njenom ponašanju, jer baš svako voli da ga drugi gledaju pažljivo, a ne površno.

2. Zamoli ženu da iznese svoje mišljenje 
„Što ti misliš o tome?“ – pitanje je koje svaka žena želi da čuje od muškarca. Osim što će tako pokazati da smatra ženu pametnom, pokazaće i kako ceni njeno mišljenje te želi da zna kako ona razmišlja. Žene takve muškarce gledaju kao one koji imaju potencijala za kvalitetnu vezu.

3. Kaže da se u njenom društvu oseća ugodno
Žene vole muškarce koji se ne boje pokazati da su ponekad ranjivi pa joj otvoreno priznaju kako s njom mogu biti ono što zaista jesu i mogu se lako opustiti. Osim toga svakoj ženi je drago čuti da je ugodno društvo.

4. Uživa naglas u njenom mirisu
Bilo da se radi o intimnim delovima tela ili ne, svaka žena voli znati da ugodno miriše. Tad se oseća sigurnije i opuštenije, a za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu to je vrlo bitno.

5. Kaže joj koliko je lepa, privlačna i posebna
Budimo realni, ne postoji čovek na ovoj planeti koji ne voli da čuje da je lep, privlačan i poseban. Žene su posebno osetljive na te stvari. Svaka voli znati da je muškarcu neodoljiva, posebno kad joj on to otvoreno kaže pred drugim ljudima, piše Elite Daily, a prenosi 24sata.hr

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.