U trendu

Migrant provalio u kuću i ostavio tužnu poruku: „Oprosti prijatelju, gladan sam“ (foto)

Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a neko je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan, piše Novi list.

Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je izgrebana poruka: “Oprosti, prijatelju, ali ja sam toliko gladan da sam morao provaliti. Potičem iz grada Kana“.

Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima izgrebana poruka: “Oprosti prijatelju, ali ja sam…

Gepostet von Kulturbunt am Sonntag, 27. September 2020

Još se ne zna što je noćni „prijatelj“ ukrao.

Od jutros neprekidno stižu dojave o brojnim grupama ilegalnih migranata koji su najverovatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom, navodi Novi list.

Alarmirana je i policija koja se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka. Primećeno je nekoliko grupa migranata koji dezorijentisano hodaju na tome terenu.

Prekopane bašte i povremene krađe pilića postali su svakodnevica u mnogim selima u okolici Gospića.

Jutrošnja gusta magla i temperatura od 1,4 stepeni naterali su ove očajnike da nastave put, pri čemu su mnogi zalutali u bespuća Velebita. Policija još uvek nadzire teren jer je nepoznato koliko se migranata našlo u ovom delu Like. Mediji nemaju službenih saznanja o ovome, ali društvenim mrežama već kruže mnogi snimci i fotografije grupa. Nadzorna kamera na osamljenoj kući u Čitluku snimila je jednog migranta koji je verovatno bolestan ili toliko iscrpljen da se jedva drži na nogama.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.