U trendu

‘Moja supruga spava s drugim muškarcima, a ja zbog jednog razloga ne smem da se žalim“

Mnogi bi ostavili svoje žene ili bi ih barem suočili s time da znaju da imaju seks s drugima. Međutim, ovaj muškarac otkriva veliki razlog zašto oseća da to ne može i deli svoju priču na internetu, a mnogi su mu se brzo javili u komentarima i dali savete o situaciji, piše Daily Star.

– Znam da moja žena ima druge muškarce, ali ne mogu da sebe nateram i suočim s tim jer sam nezaposlen i živim od njenog novca poslednje 3 godine – priznaje muškarac.

Neki od saveta su bili da razgovara sa suprugom.

Pitali su ga spava žena li još s njim, pretpostavljajući da je možda depresivan i da se povukao i iz tog dela veze, a u tom slučaju predlažu mu da razgovara s njom o svojim osećanjima.

– To što te izdržava godinama dobar je znak da te ceni kao osobu – dodaju.

S druge strane su ga mnogi drugi nagovarali da se razvede.

– Zaposlen ili ne, ne znači da zaslužuješ da budeš prevaren ili da to treba  i dalje da prihvataš. Podnesi razvod, druže, idi i stvori bolji život za sebe s nekim ko te voli zbog tebe, saosećam s tobom prijatelju! – dali su mu podršku.

Neko mu je rekao da ‘nabavi dokaze’ ako razmišlja o razvodu.

– Oženjen si i imaš dokaze. Ili možeš dobiti što više dokaza. 50% je minimalno tvoje. Sudovi će podeliti vašu imovinu. Tražite više, dobijte što želite. Nađite dobrog advokata – savetuju muškarca, a prenosi 24sata.hr.

Neki su mu predlagali da nađe posao.

– Nađi posao, bilo kakav, prvo treba da budeš ponosan na sebe, a onda da se nosiš s ovom situacijom iz koje možeš da odeš, uzdignute glave i samodovoljan – hrabrili su ga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)