U trendu

Nevesta iz pakla razbesnela sve: Uz pozivnicu poslala gostima i spisak bizarnih zahteva

Jedna buduća nevesta poslala je pozivnicu za venčanje sa „nekoliko“ zahteva za svoje potencijalne goste, ali verovatno nije očekivala ovako negativne reakcije na društvenim mrežama.

Brzo su je prozvali nevestom iz pakla, a razlog je što je od porodice i prijatelja zamolila da uštede najmanje pet hiljada dolara kako bi mogli da pokriju sve troškove koje venčanje zahteva, piše Dejli mejl.

Nemogući zahtevi traže od gostiju da uzmu najmanje dve nedelje odmora iako venčanje traje tri dana.

Pozivnica je bila na dve stranice, a mlada je navela tri zemlje u kojima bi venčanje moglo da se održi, s obzirom da još uvek nije odlučila za lokaciju. „Venčanje će biti u nekoj od azijskih zemalja – Filipinima, Tajlandu ili Vijetnamu, još nisam odlučila“, napisala je ona.

„Let traje od 10 do 13 časova i košta između 500 i 1100 dolara, u zavisnosti od toga gde rezervišete kartu. Trebaće vam najmanje dve nedelje odmora. Jedna nedelja je premalo, s obzirom da su to dugi letovi. Dve – tri dana su potrebna za ceo obred venčanja, a ostalo vreme možete da radite šta god želite“, dodala je ona.

Gostima je savetovala da će im trebati između četiri i pet hiljada dolara, a u tu sumu uključen je smeštaj (koji sami plaćaju), hrana, piće, svakodnevne avanture, iznajmljivanje skutera… Rekla je da verovatno neće potrošiti sav novac, ali bi dobro bilo da ga imaju, a iznos potrošen na kraju zavisi od toga kakav odmor žele da imaju. Zaključila je da o svemu treba da razmisle i da veruje da će im se to jako dopasti!

Kada joj gosti odgovore, mogu da počnu da traže smeštaj: „Kada dobijemo sve odgovore, rezervisaćemo smeštaj i ponovo poslati pozivnice sa adresom smeštaja, datumom i tačnim vremenom ceremonije. Kada primite poziv, možete rezervisati let i otići na odmor“.

Gosti moraju da potvrde dolazak do 28. februara ove godine, a venčanje će biti u novembru ili decembru, pa je mlada rekla: „Imate najmanje devet meseci da uštedite za svadbu”.

Naravno, pozivnica je prvo postala hit na društvenim mrežama, a zahtevi neveste postali su predmet sprdnje. Jedna korisnica društvenih mreža napisala je da živi u svom svetu snova i da niko neće doći na njeno venčanje. Drugi ju je nazvao „bridezilom na steroidima“, dok su se svi složili da je bila potpuno nepristojna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)