U trendu

Novac, ljubav ili sreća? Tajno značenje brojeva u vašem životu

Prema numerologiji, brojevi koji se ponavljaju u vašem životu imaju svoje značenje i ono vas zapravo pokušavaju usmeriti na pravi put. Mogu biti jednocifreni ili dvocifreni.

Na primer, ako vas prati broj 64 to bi moglo značiti da bi u vaš život mogla ući nova ljubav (6) čim postanete stabilniji (4). Proverite šta znače pojedini brojevi, i da li zaista ti vaši brojevi određuju vašu sudbinu.

Broj 1 Vreme je za novi početak. Morate prošlost ostaviti iza sebe. Budite hrabri, snažni i rizikujte jer će se rizik sigurno isplatiti. Odvojite se od svoje grupe i napokon prihvatite svoju individualnost.

Broj 2 Morate naučiti da sarađujete sa drugima i budite diplomatski nastrojeni. Naučite da sledite svoju intuiciju.

Broj 3 Izrazite se na kreativan način i nađite novi hobi. Suzdržavajte se od ogovaranja, kritikovanja i žaljenja.

Broj 4 Prizemljite se i stvorite stabilnost u svom životu. Budite vredni i štedite novac. Započnite dastvarate temelj za svoju budućnost i fokusirajte se na zdravlje.

Broj 5 Očekuju vas pozitivne promene. Budite fleksibilni i nemojte se odupirati promenama jer su one dobre za vas. Oslobodite se ograničenja i prepustite se upoznavanju novih ljudi.

Broj 6 Ljubav je na putu. Pripremite se za stvaranje porodice ako je još uvek nemate. Ako ste u vezi ili braku, posvetite se svojem partneru i provodite s njim više vremena

Broj 7 Čitajte, učite, istražujte. Vratite se obrazovanju jer je to ono što vam je potrebno kako biste napokon napredovali.

Broj 8 Posvetite se karijeri i razmislite o pokretanju soptvenog posla. Napokon biste mogli da dobijete priznanje koje toliko čekate i finansijski uspeh. Suočite se sa svojom finansijskom situacijom, ako ste u dugovima, ne odlažite njihovo otplaćivanje.

Broj 9 Iz svog života izbacite sve što vas koči, ljude i stvari. Nakon toga rešite sve konflikte sa porodicom ili prijateljima kako biste popravili odnose do kojima vam je stvarno stalo.

Broj 0 Ovaj broj predstavlja potencijal i izbor. Govori vam da slušate svoju intuiciju jer ćete tako naći odgovore na sva pitanja koja vas muče. Kada se nula nađe u kombinaciji sa drugim brojem, ona povećava potencijal tog broja i upućuje na uspeh, prenosi Index.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.