U trendu

„Novi Nostradamus“ predvideo je kritične mesece za 2024. godinu, pred nama je još jedan!

Brazilski vidovnjak Atos Salome, kojeg zovu novi Nostradamus, oglasio se upozorenjem svetskim liderima da nas u ovoj godini čekaju strašne stvari i da se ona moraju hitno sprečiti kako ne bi došlo do potpuno uništenja planete.

Ovaj 36-godišnjak, koji tvrdi da je predvideo pandemiju koronavirusa, smrt britanske kraljice i Treći svetski rat, podelio je sa svetom još jezivije vizije bliske budućnosti. On upozorava da će se Sjedinjene države suočiti sa izdajom i invazijom 2024. ili 2026. godine.

On kaže da nema nameru da svojim predviđanjima izaziva strah i paniku već svoje vizije deli sa svetom kao upozorenje kako bi vlasti imale dovoljno vremena da reaguju i spreče jeziv razvoj događaja.

„Ne smatram sebe gatarom i smatram da je to poređenje previše pretenciozno. Predviđanja su upozorenje, da se ne bi unosio očaj kod stanovništva. Ovo nije razlog za očaj, već upozoravam da bi predviđanja stigla do velikih lidera i da se nešto uradi da bi se sprečilo najgore. Oni moraju da deaktiviraju bombu prije nego što ljudi budu povređeni“, kazao je Atos.

Ovo su kritični meseci

Atos koji je otkrio da ima pojačana čula još dvanaeste godine i insistira na tome da nije gatara, već da koristi sveto proročište Kabale, ezoteričnu disciplinu jevrejskog misticizma. Kabala, tvrdi on, može da čita misli drugih, da vodi i predviđa budućnost. Naučnici obično pokušavaju da sakriju ono što znaju ili prikriju ovo znanje o ljudskoj inteligenciji, smatra Atos, koji kaže da će najopasniji meseci 2024. godine biti februar, april i jul kada će se svet promeniti. Februar je prošao, a u aprilu se desio sukob Irana i Izraela. Ostaje nam da vidimo šta nas čeka u julu.

„Kabala kaže da će sledeća transformacija biti tragična za evoluciju ljudskog bića. A ti meseci su kritični“, konstatovao je brazilski vidovnjak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.