U trendu

Oblik grudi razotkriva seksualni karakter žene, evo koje najređe odbiju poziv na seks

Tajne ženine duše mogu se otkriti i pre nego što se s njom stopite u strastvenom zagrljaju, a sve odgovore možete pronaći u staroj španskoj umetnosti proricanja – sternomantiji. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obeležja na grudima, a u današnje vreme ovom metodom se služe i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njenih grudi.

Italijanski seksolog Pjero Lorenconi objasnio je da ženine grudi mogu naznačiti karakter u istoj meri kao što to čini astrologija. Tipove grudi usporedio je s voćkama pa  tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi. Prema njegovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks te su pravi životni saputnici.

Žene s velikim grudima deli na one koje će retko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nežnosti. Prema obliku grudi Lorenconi je podelio žene na dinje, grejp, kruške i limune. Dodao je i pomorandže i tvrdi da žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

Dinja traži divljenje
Voćni popis počinje s dinjama. Pjero tvrdi kako se žene okruglih grudi doimaju majčinski. Ali žene s dojkama u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv na seks.

Limun je u potrazi za užitkom
Muškarci koji vole žene divljeg karaktera trebali bi birati one čiji vrh grudi podseća na polovinu limuna. Ove su žene pune života, ponekad drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalina.

Grejp voli nežnost i nije za veliku strast
Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u biti stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa staviće izmenjivanje nežnosti.

Kruška je sklona preljubi
Ako vas je zainteresovala žena s grudima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog oblika grudi vole da vode ljubav u svim varijantama. I pripazite! Iako djeluju vrlo ozbiljno, ove pripadnice nežnijeg pola  su sklone preljubi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.