U trendu

Oduševite ih: Evo šta da kupite damama za 8. mart, biće to pun pogodak

Odabir poklona za Dan žena nije jednostavan niti lak poduhvat.

Može biti da žena koja vam se dopada već ima sve što joj je potrebno. Ipak, morate da izađete sa jedinstvenim, atraktivnim i korisnim poklonom.

Ove ključne ideje za poklone sigurno će vam pomoći da napravite dobar izbor:

Organizator šminke

Žene vole da im šminka bude organizovana tako da im na brzinu bude dostupna. Zbog toga je organizator šminke odličan poklon.

Pronađite organizator šminke koji je moderan i lak za nošenje. Valjalo bi da ima izdržljiv rajfešlus kako bi sadržaj bio bezbedan, ali i što više džepova u koje mogu da se odlože ključevi, kartice i dr.

Potrudite se da ima dovoljno prostora, da pored šminke čuva i druge stvari.

Naočare za sunce

Poklon koji može biti jeftin ili skup, a koji će svakako iznenaditi svaku ženu – naočare za sunce. Poklonite joj polarizovane naočare sa klasičnim nijansama.

Ovo su popularne naočare za potpuno blokiranje štetnih UV zraka, uz koje će izgledati fascinantno.

Šešir

Šešir spada u dodatke koji pored funkcionalne uloge zaštite od sunca stavlja naglasak na šarmantnom iskazivanju njene ličnosti. Ovaj poklon obožavaće da nosi uz naočare u vrelim danima.

Set lakova za nokte

Ženama je među prioritetima da im nokti i prsti izgledaju privlačno. Odaberite set lakova živopisnih boja, koje će moći da uklopi u svaku kombinaciju. Lepo vreme dolazi, razmislite o tome pri odabiru boja.

Putni novčanik

Poklonite joj simpatičan putni novčanik u kome može držati kratice, lična dokumenta, novčiće i fotografije bezbedno. Mali novčanik je pun pogodak za praktično organizovanje najpotrebnijih stvari – prosto će ga obožavati!

Nakit

Znamo da svaku ženu privlači nakit. Poklonite joj komad nakita i videćete radost na njenom licu. Izbor je neograničen, tako da ga možete napraviti u skladu sa svojim budžetom.

Odaberite jednostavne ali elegantne kreacije, bilo da se odlučite za male srebrne minđuše ili za bajkovite ogrlice sa privescima. Sa ovim poklonom ne možete pogrešiti.

Maska za telefon

Maska za telefon može predstavljati kul poklon ako odaberete dizajn koji se uklapa uz njen stil. Takođe, ovaj poklon će joj biti jako koristan, jer žene pažljivo čuvaju svoje telefone.

Možete i sami odabrati print koji želite da se na maskici nalazi, što može izraziti vašu kreativnost uz minimalno trošenje novca.

Knjiga

Ako žena voli da čita knjige, poklonite joj knjigu koja će je inspirisati da napreduje u životu. Ima toliko knjiga na sve teme koje će obožavati da čita u slobodno vreme. Ljubiteljima knjiga istih nikad dosta!

Aparat za kafu

Uživanje uz šoljicu kafe je neprocenjivo! Ukoliko je ljubitelj kafe, aparat za kafu je savršen poklon koji može dobiti. Ovo će je podstaći da svaki dan misli o Vama u trenucima opuštanja.

Većinu ovih poklona možete naći online, u oblicima koji pristaju ličnosti osobe kojoj poklanjate. Zato krenite na vreme u potragu i pokažite joj koliko je poznajete!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar