U trendu

Oglasio se švaler sa utakmice: Priznao prevaru, ali i uvredio sve žene (video)

Navijač koji je poslednjih dana postao hit na društvenim mrežama jer je uživo tokom utakmice uhvaćen u preljubi, oglasio se podužim saopštenjem u kom je, između ostalog, uspeo i da uvredi ženski rod.

Na snimku koji se internetom širi kao virus, ali i kao upozorenje svima koji bi da se upuste u aferu da je karma prava ku**a, vidi se par koji uživa na utakmici, a u jednom trenutku ih kamera zumira dok razmenjuju nežnosti. Međutim, čim shvata šta je uradio, muškarac sklanja ruke sa devojke i pravi se da je ne poznaje.

Posle subotnjeg incidenta, on je javno istupio, rekao istinu i otkrio svoju pozadinu priče. Ali bolje da je ćutao.

Dejvi Andrade je na društvenim mrežama najpre potvrdio sumnje celog sveta da je prevario svoju devojku.

– Da je na mom mestu bila žena, šta biste tada uradili? Na internetu kruže brojni snimci nevernih žena, ali njima se niste smejali kao meni. Braniću svoju čast i svoj ponos kao muškarac do kraja. Svi pokleknemo i svi se pokajemo, i hvala svima koji ste me pozvali u crkvu i rekli da ću na taj način spasiti svoju porodicu – napisao je između ostalog ljubavnik, a prenosi Sportbible.

Uz to je dodao da su oni koji ga napadaju najveći preljubnici.

– Niko neće moći da mi ukalja ime, Bog je veliki i svemoćan, a one žene koje mene kritikuju, znam da su i one varale, a opet komentarišu.

Na kraju je promenio ploču i izvinio se partnerki zbog prevare.

– Želim da vratim one trenutke pored tebe. Zaista mi je žao i zbog toga sam ovako javno komentarisao ove gluposti, zato te i molim da mi oprostiš. Veoma sam zbunjen ali želim te natrag  – poručio je devojci.

Mnogi su složni da je ovo veoma bizaran način da se iskupite za preljubu i tražite oproštaj, ali retko ko bi dvaput razmislio da li da ovakvog muškarca primi nazad.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.