U trendu

Ovaj čovek izgleda kao da ima 20 godina, iako je skoro troduplo stariji! Kaže da je trik i tajna u ovome

Ovaj čovek iz Singapura je postao prava internet senzacija zbog svog mladolikog izgleda, iako je već daleko od dvadesetih godina. Nakon što se povukao sa scene kao pevač i model, Čuando Ten se okrenuo fotografiji i počeo deliti svoje radove na društvenim mrežama.

Ljudima je odmah zapala za oko njegova mladolikost, što je pokrenulo lavinu nagađanja o tajnim tretmanima i plastičnim operacijama. Međutim, Ten tvrdi da njegova mladolikost nije rezultat skupih tretmana, već jednostavnih svakodnevnih navika.

Jedna od ključnih navika koja doprinosi njegovom izgledu je zdrava ishrana. On se hrani obrocima bogatim proteinima i kompleksnim ugljenim hidratima, poput tvrdo kuvanih jaja, piletine, povrća i riblje čorbe. Takođe, izbegava kofein i pije puno vode kako bi se osećao hidrirano i energično.

Uz ishranu, redovna fizička aktivnost igra važnu ulogu u očuvanju Tenovog mladolikog izgleda. On redovno radi vežbe snage i kardio trening, a posebno uživa u plivanju.

Ten takođe vodi računa o svojoj koži, ali koristi samo jednostavne proizvode za negu lica. Iako je nekad koristio farbu za kosu kako bi prekrio sede vlasi, izbegava preteranu upotrebu kozmetičkih proizvoda.

Iako je ranije dobio na poklon i tretman botoksa, bio je nezadovoljan ishodom i odlučio je da odustane od sličnih procedura.

Osim zdrave ishrane i redovne vežbe, Ten pridaje važnost i kvalitetnom snu. On odlazi na spavanje rano i ustaje rano, verujući da dobar san ima ključnu ulogu u očuvanju mladolikog izgleda.

Iako je njegova mladolikost izvor divljenja i spekulacija, Ten se suočava sa pritiskom koji dolazi sa stalnim pitanjima o svom izgledu. On ističe da je svestan procesa starenja i da se ne želi lažno predstavljati kao večno mlad. Umesto toga, on se trudi da odgovorno nosi sa pažnjom koju dobija zbog svog izgleda.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.