U trendu

Ovaj čovek je novi sinonim za mladolikost, nikada ne biste pogodili koliko godina ima

Za „opsednutog bogataša“, Brajana Džonsona, koji ima 45 godina i teži ekstremnim metodama kojima želi da podmladi sve organe, mnogi su već čuli. Ali izgleda da sada ima novu konkurenciju, momka po imenu Dejv Paskoe. Dejv ima 61 godinu, a doslovno izgleda upola mlađe. Koja je tajna njegove dugovečnosti?

Najnoviji kralj dugovečnosti tvrdi da je promenio svoj biološki sat oslanjajući se na ultrazdrav način života. On je na svom veb-sajtu otkrio detalje uz pomoć kojih održava svoje telo mladolikim. Iscrpljujući režim uključuje uzimanje 150 suplemenata dnevno i izbegavanje svih stvari koje mogu da ubrzaju proces starenja – poput šećera ili stresa.

„Ne želim da mi zdravstveni vek prođe pre mog životnog veka. Očekujem da ću doživeti u najmanju ruku do 95. godine u sjajnoj formi… ako ne i preko 110 godina, ako Bog da. Samo bih voleo da sam znao i primenio sve što znam sada, decenijama unazad“, priznao je Dejv.

On tvrdi da je njegov pristup košta 30.000 dolara godišnje, dok njegov suparnik Brajan Džonson troši neverovatnih dva miliona. Ipak, Dejv tvrdi da nikada nije nameravao da prevari smrt, već je umesto toga počeo da menja zdrav način života.

Početak dana

Na prvom mestu, vrlo mu je važan kvalitetan san i odmor. Nikada ne navija alaram za buđenje, kako bi izbegao jutarnji stres. Zatim započinje dan vežbanja istezanja uz 5 minuta skakanja na trampolini kako bi se krvni sudovi aktivirali. Tek posle toga, umiva se i pere zube. Zatim, Dejv odlazi u šetnju, nakon koje ima trening otpora i snage, koristeći tegove. Nakon jutarnje vežbe, posećuje saunu kako bi se opustio i počinje svoju 45-minutnu meditaciji.

Ishrana

Kako bi nahranio svoje telo, Dejv uzima šejk za vežbanje i doručak od zelene banane i činiju sa bobičastim voćem. Takođe, četiri puta godišnje, on filtrirra svoju krvnu plazmu, prenosi mondo.rs.

Druženje sa prijateljima mu je jako bitno, štaviše neće propustiti priliku da provede kvalitetno vreme sa njima. Dejv je otkrio da ruča samo nekoliko puta nedeljno, a umesto toga bira ranu večeru između 15 i 17 časova kako bi bio zadovoljan. Ona se obično sastoji od organskog mesa, šarenog povrća i fermentisanih dodataka kao što je kiseli kupus. Izbegava ugljene hidrate. Ovaj muškarac, mladolikog izgleda svoj kraj dana provodi moleći se i podsećajući sebe na sve stvari na kojima je zahvalan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.