U trendu

Porodica se uselila u novu kuću, a onda su se šokirali onime što su tamo pronašli

Porodica, koja se nedavno uselila u novu kuću, bila je šokirana kada je otkrila da se više od 20 drugih „stanara“ već nalazi na imanju. Iako su bili obavešteni da se u kući nalaze mačke ostavljene od prethodnih stanara imanja, mama je bila iznenađena ogromnim brojem koji je pronašla u svom novom domu. Ona je na Redditu podelila snimak životinja i otkrila kakva će im biti sudbina, piše Miror.

My family moved to a property, previous owners said there are “some” barn cats
byu/kolliflower incats

Napisala je: „Moja porodica veoma brine o svima njima i mame mačke će uskoro biti sterilisane. Sve bebe su već usvojene’.

Na fotografiji su četiri odrasle mačke, zajedno sa nekoliko mačića. „To je puno mačića!“, prokomentarisao je jedan korisnik Reddita, pre nego što je savetovao: „Kastrirajte sve odrasle mačke, mame i tate! A sve mlade treba srediti do 4-6 meseci starosti. Ovo će sprečiti mačke da se razmnožavaju! Drago mi je da čujem da su dobro zbrinuti’.

‘Apsolutno!’, odgovorila mu je iznenađena mama, ‘Svi mačići će biti kastrirani, kao i mame, ali tate su druga priča jer su mnogo divlji! Zapravo ne mogu da verujem da su mame mačke u štali, one su najslađe mačke koje smo ikada videli“.

Drugi korisnik je predložio: „Za očeve, da li biste mogli da iznajmite zamke iz lokalnog spasilačkog skloništa, da ih kastrirate i pustite? Bolje je probati sve ako možete, ali potpuno razumem da je strašno, barem u početku, dok se prvo ne pobrinete za mame i bebe. Vaša porodica zaista pomaže ovim mačićima!’.

„To zvuči kao dobra ideja, predložiću to svojoj porodici!“, mama je odgovorila, „Imaju sreću što su mame ostale na imanju, jer mislim da su najmanje dve u srodstvu, ali su takođe otvorena za usvajanje. Oni će sigurno biti zbrinuti i voljeni u svakom slučaju’.

Na kraju je zaključila: „Odrasle mačke vrlo brzo idu na sterilizaciju – termini su im već dogovoreni. Sve bebe će takođe otići kada bude bezbedno. Imamo ovu nekretninu samo mesec dana, a bebe su došle prve nedelje nakon što smo se uselili. Dajemo sve od sebe da zaustavimo rast populacije, a mi ćemo brinuti o svim ovim mačićima dok ne odu u svoje nove domove.’, prenosi Večernji list.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.